• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2021

15:16

JOVIĆ PODELIO ŠPANIJU! Mediji brane Zidana, a navijači Srbina!

Fudbal

JOVIĆ PODELIO ŠPANIJU! Mediji brane Zidana, a navijači Srbina!

Podeli vest

Mediji su odlučili da stanu na stranu trenera Zinedina Zidana u "slučaju Jović" i koliko god da navijači smatrali da je Jović zaslužio veću minutažu, sedma sila je neumorna

Kolumnista španske "Marke" ne veruje da bi Real pustio Luku Jovića da ode tek tako. 

- Da li zaista mislite da bi Real Madrid pustio Jovića da ide, a toliko im fale golovi?- napisano je u kolumni.

Golovi Luke Jovića u dresu Frankfurta su bile vest dana.

Srbin je novom-starom klubu za pola sata na terenu u Bundesligi postigao isti broj golova kao za prethodnih godinu i po dana u Real Madridu.

Foto: reuters

Mediji u Španiji su i dalje na Zidanovoj strani kada je Luka Jovi u pitanju...

Podatak koji čudi navijače Reala, ako se uzme u obzir da je Luka Jović plaćen 60 miliona evra! A svi se pitaju zašto Joviću nije pružena bolja šansa, odnosno veća minutaža!

Kritikuju mnogi Zinedina Zidana što je Joviću dao prostor od tek 1.014 minuta, na 32 utakmice, poručivši da je partija protiv Šalkea dokaz da je pogrešio, međutim ima i onih koji su stali u odbranu trenera Real Madrida. Marka piše:

- Jović je dao isti broj golova za Frankfurt za 28 minuta kao za godinu i po dana u Real Madridu, a svi pričaju samo o jednoj stvari: Ko je trener koji Joviću nije dao šansu u Madridu? Oni koji ga kleveću samo u njemu vide krivca, a ne u Luki Joviću. Vidite, da je Zidan video efikasnost kod Jovića, uveravam vas da bi igrao više minuta. I tako bi mali možda dao koji gol više - napisao je španski kolumnista i dodao:

- To što se Jović upisao na listu strelaca u Bundesligi je odlična vest za Real pošto s njima ima dugogodišnji ugovor - podseća autor i kritikuje Ajntraht zbog poruka na društvenim mrežama.

- Jović nikoga još nije ubedio. Da li zaista mislite da bi Real Madrid pustio Jovića da ide, a toliko im fale golovi? Takođe, nadam se da ovo nije fatamorgana. Bilo bi loše za sve tri strane. Dva gola, od kojih jedan sjajan, samo su posledica niza faktora zbog kojih ni za milimetar nisam promenio mišljenje o igraču i njegovom učinku kod Zidana,ostaje mu još šest meseci da se dokazuje - zaključio je Moratalja.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar

pre 3 godine

Dobro je da je Luka opet tamo gde može da igra... Real je dobar klub za punjenje novčanika, ali su retki oni igrači koji su tu našli svoju igračku sreću. To je prosto tako, a svako mora za sebe odlučiti jel je za Jare ili za Pare... Teško je spojiti oboje ujedno!

47304

pre 3 godine

On svoje minute nije iskotistio a razlozima bi mogla da se vodi polemika . Želim mu zdravlje a da se za ostalo izbori radom . Napred Luka !!!

gogy

pre 3 godine

Benzema....taj g....r je krivac...a jos veci Zidan....sve dok je Benzema u timu, Jivic nece videti terena, to je ysneni digovr njega i zidana, pa to vec i vrepci znaju

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija