• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2021

16:00

KAKVA BOMBA! BIVŠI IGRAČ ZVEZDE BLISTA U PORTUGALU! Doneo pobedu svom timu i proglašen za najboljeg! /VIDEO/

Fudbal

KAKVA BOMBA! BIVŠI IGRAČ ZVEZDE BLISTA U PORTUGALU! Doneo pobedu svom timu i proglašen za najboljeg! /VIDEO/

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Crvene Zvezde, Andrija Luković, uživa u Portugaliji, a nakon što je doneo svom Famalikau pobedu nad Santa Klarom, proglašen je za igrača utakmice (2:1)

Nekadašnji vezista Crvene zvezde Andrija Luković, oduševio je Portugace u minulom kolu kada je doneo pobedu svom Famalikau u 83. minutu.

Luković je u izjavi za Informer.rs. rekao da je presrećan što je probio led i da mu nakon povrede ovaj pogodak mnogo znači.

- Imali smo lošije rezultate u poslednje vreme, a igrali smo dobro. Mislim da se sada dižemo lagano i da smo na pravom putu! Presrećan sam zbog gola i verujem da moje vreme tek dolazi.

Sjajni vezista ima drugačiju ulogu nego do sada.

- Igram malo povučenije nego što je to bio slučaj u Srbiji, jer ovde igram klasičnog zadnjeg veznog. Gol mnogo znači za samopouzdanje, a pobeda za psihu celog tima. 

Foto: printscreen instagram

 

Inače Andrija Luković nije dobio pravu priliku u Crvenoj zvezdi da pokaže talenat.

Podsetimo Andrija Luković je sa omladinskom reprezentacijom Srbije, 2013. godine, osvojio Evropsko prvenstvo, gde je imao veoma zapaženu ulogu. Upravo njegovim golom, srpska reprezentacija je slavila u finalu, protiv Francuske!

Bio je član Rada, PSV-a, Voždovca i Rakova...

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija