• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: v. Tomković

19.01.2021

10:55

KOKEZA ČEKA PIKSIJA DO 5. FEBRUARA! Saga i dalje traje! Evo koje su šanse da Stojković bude selektor!

Fudbal

KOKEZA ČEKA PIKSIJA DO 5. FEBRUARA! Saga i dalje traje! Evo koje su šanse da Stojković bude selektor!

Podeli vest

Izvršni odbor FSS na predlog predsednika Slaviše Kokeze odlučio da još dve nedelje sačeka odgovor Dragana Stojkovića na ponudu da preuzme "orlove"

Slaviša Kokeza još se nada Piksiju! Fudbalski savez Srbije sačekaće do 5. februara odgovor Dragana Stojkovića na ponudu da postane novi selektor "orlova".

Ova odluka doneta je juče na sednici Izvršnog odbora FSS, na predlog predsednika Slaviše Kokeze.
Fifti-fifti

Na osnovu svega što se moglo čuti juče na sastanku, mislim da su šanse da Piksi bude selektor 50:50
Izvor Informera

Piksi dobio rok

Sednica održana u "kući fudbala" u Staroj Pazovi zapravo i nije bila sazvana da bi se govorilo isključivo o selektoru, već više o redovnim poslovima FSS. Ipak, kako naš nacionalni tim zvanično više od mesec dana nema šefa stručnog štaba, bilo je neizbežno da se diskutuje i na tu temu.

- Ništa se bitno nije promenilo u odnosu na pre dvadesetak dana. I dalje je aktuelna ponuda Piksiju. Mi bismo svi najviše voleli kad bi on preuzeo reprezentaciju, ali i dalje se čeka njegov odgovor. Činjenica je da nemamo mnogo vremena i zato je postignut dogovor da 5. februar bude krajnji rok kad Piksi mora da odgovori hoće li ili neće, može li ili ne može, dolazi li ili ne dolazi - kaže za Informer jedan od članova Izvršnog odbora.

Foto: Starsportphoto

Slaviša Kokeza i Vladan Milojević



Stojkovićev važeći ugovor sa Gvangžuom RF od početka je najveća ili čak jedina prepreka da nekadašnji kapiten reprezentacije postane novi selektor. Piksi je, posle više razgovora sa Slavišom Kokezom, pristao da pokrene razgovore sa Kinezima kako bi pokušali da pronađu način da raskinu ugovor na obostrano zadovoljstvo.

Turneja po Aziji na leto


Najjača reprezentacija Srbije najverovatnije će početkom juna otputovati na turneju po Aziji. Izvršni odbor FSS u načelu je prihvatio ponudu da "orlovi" odigraju prijateljske utakmice sa Japanom i Južnom Korejom.
Ostaje da se utanače datumi i mesto odigravanja. Pre toga novi selektor će vatreno krštenje na klupi reprezentacije imati u martu kad "orlove" čekaju čak tri kvalifikacione utakmice za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022.

 

- Kokeza je i dalje jedini koji razgovara sa Piksijem i jedini je on u toku kako teku pregovori između Stojkovića i Kineza. Na osnovu svega o čemu smo pričali na jučerašnjem sastanku, dalo bi se zaključiti da su u ovom trenutku šanse 50:50 da Piksi postane selektor Srbije - objašnjava naš sagovornik.

Džokeri su isti

Nema značajnih promena ni kad je reč o Stojkovićevim alternativama na poziciji selektora. I dalje se pominju samo imena Vladana Milojevića i Sava Miloševića.

- Mnogo je energije i truda uloženo u pregovore s Piksijem i svi čekamo epilog te priče. Ako nas Stojković opet odbije, onda ćemo se okrenuti drugom rešenju, ali sad je neozbiljno da sa nekim stupamo u ozbiljne pregovore dok najviši čelnici Saveza daju za medije izjave da žele samo Piksija. Savo je slobodan i dalje, mada se pominje da ima navodno neku ponudu iz Emirata, dok Milojević takođe ima ugovor. Imao je ultimatum od Al Ahlija, ali je njegov tim odlično odigrao derbi u prvenstvu, uprkos rezultatu 0:0 - dodaje naš sagovornik iz FSS.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boki

pre 3 godine

To Kokeza samo napred, ti koji nemas veze sta je fudbal krojis kapu takvim majstorima te igre. HA HA HA. BRAVO.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija