• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2021

13:34

NOVINARI IZREŠETALI ZIDANA! Progovorio o Joviću prvi put! Čovek ne zna koliko Srbin ima godina!

Fudbal

NOVINARI IZREŠETALI ZIDANA! Progovorio o Joviću prvi put! Čovek ne zna koliko Srbin ima godina!

Podeli vest

Luka Jović se vratio u Ajntraht na pozajmicu do leta i već u prvoj utakmici protiv Šalkea postigao je dva gola (3:1)

Podigao je veliku prašinu u Španiji, mnogi, posebno navijači, smatraju da je Zinedin Zidan pogrešio što ga je poslao u Nemačku, te da je trebalo da više veruje u Srbina.

Zinedin Zidan je bio meta kritika pošto njegovom odlukom Jović nije imao veliku minutažu, a francuski trener se oglasio prvi puz posle odlaska srpskog napadača. 

Foto: reuters

Luka Jović

Da li su dva gola Jovića dobra ili zapravo loša vest za Real Madrid? - glasio je pitanje novinarke.

- Ne, ne, ne... Baš suprotno! Svidelo mi se to što je uradio. To je ono što Jović zna da radi. Srećan sam zbog njega, a on je fudbaler Real Madrida i želim mu sve najbolje - kazao je Zidan, potom je usledilo još jedno neprijatno pitanje.  

Da li vam smeta kada igrač poput Jovića ode iz kluba i onda igra dobro? - bilo je jedno pitanje.

- Da, ali to je lakši deo reći da je to moja greška! Volim svoje sve igrače, ima momenata kada ostanu ovde u Madridu i znaju da je teško, ali i onih kada odu i pokažu kvalitet. To je Jović uradio. Nije isto igrati u Realu ili u nekom drugom klubu, Luka ima 21 godinu i budućnost da pokaže da je vredan Real Madrida - ponovo je trener Real Madrida pogrešio godine srpskog napadača koji je skoro proslavio 23. rođendan.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branko

pre 3 godine

Pored Zidana mislm da su ga i saigraci bojkotovali Luka je klasican centarfor i daje golove 80% na dodavanje saigraca a sam ostalo , on je sada vruhunslki igrac a bice jos bolje

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija