• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

19.01.2021

14:41

ŠTA ĆE BITI SA SALAHOM? As Liverpula poslao poruku navijačima!

Fudbal

ŠTA ĆE BITI SA SALAHOM? As Liverpula poslao poruku navijačima!

Podeli vest

Fubaler Liverpula Mohamed Salah rekao je danas da bi želeo da ostane u tom klubu, posle spekulacija da bi mogao da napusti Enfild, ali da je odluka na upravi engleskog šampiona

Salahov ugovor sa Liverpulom ističe 2023. godine, a on je rekao da bi želeo da ostane što duže, kako bi nastavio da obara rekorde sa "crvenima".

On je, međutim, krajem prošle godine izrazio razočaranje što nije bio izabran za kapitena u utakmici protiv Mitjilanda u Ligi šampiona, a spekulacije o odlasku pojačane su nakon što je pohvalno govorio o Barseloni i Real Madridu.

Kako je danas preneo Skaj, Salah je na pitanje norveške televizije TV2 o budućnosti u klubu odgovorio:

- Ne znam. Ako mene pitate, ja bih želeo da ostanem ovde što duže, ali to je u rukama kluba.

Foto: Reuters

Mohamed Selag ne mrda sa Enfilda



- Uvek ću davati 100 odsto, do poslednjeg minuta u ovom klubu, želim da osvojim što više trofeja. Želim da pružim 100 odsto ljudima koji me vole   dodao je egipatski napadač.

Trener Liverpula Jirgen Klop nedavno je rekao da nikada ne priča o ugovorima sa igračima, ali da klub ne može nikoga da prisili da ostane i istakao je da je Salah u dobrom raspoloženju i dobroj formi.

Posle niza od četiri gola u četiri utakmice u Premijer ligi, Salah u nedelju nije mogao da zatrese mrežu protiv Mančester junajteda (0:0).

Posle 18 utakmica u Premijer ligi Liverpul je četvrti na tabeli sa tri boda zaostatka za vodećim Mančester junajtedom.

Do kraja meseca Liverpul će igrati protiv Barnlija u prvenstvu, protiv Junajteda u FA kupu, a zatim i protiv Totenhema i Vest Hema u ligi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija