• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.01.2021

10:42 >> 23:38

TRANSFERI UŽIVO /20. JANUAR/! Zvezda podebljala ponudu za Italijana, PSŽ dovodi zvezdu Sitija!

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO /20. JANUAR/! Zvezda podebljala ponudu za Italijana, PSŽ dovodi zvezdu Sitija!

Podeli vest

Novi dan i nova uzbuđena na fudbalskoj "pijaci", a uz Informer.rs pratite najnovija dešavanja

 

23.38 - Ništa od prelaska Morgana Sansona u Aston Vilu, barem za sada. Andre Viljaš Boaš izjavio je da je Vila poslala vrlo slabu ponudu koju je Marselj odbio bez razmišljanja.

23.00 - Italijanski mediji objavili da je srpski šampion Crvena zvezda u totalnoj ofanzivi na kreatora igre Lećea Filipa Falka! Prema informacijama uglednog novinara Di Maricia, Crvena zvezda je pojačala ponudu za ofanzivnog vezistu i ponudila Lećeu više od milion evra! 

22.35 - Krotone mora da se pojača kako bi izborio opstanak u Seriji A! Nema zavidne finansijske mogućnosti, pa će probati da pozajmi talentovane igrače bogatijih klubova Serije A! Prvo je kontaktiran Milan, zbog 18-godišnjeg napadača Lorenca Kolomba! U Milanu za Kolomba trenutno nema mesta, a pozajmica  bi bila dobar izbor za skupljanje minuta i iskustva u Seriji A.

22.10 - Atletiko Madrid blizu je potpisivanja petogodišnjeg ugovora sa Markosom Paulom, fudbalerom Fluminensea! Ukoliko dođe do dogovora, Španci ga neće odmah uzeti, već će se Paulo priključiti Atletiku naredne sezone.

21.57 - Šangaj Šenua ne želi da pusti Stefana El Šaravija u Romu.

21.23 - Frenku Lampardu se drma klupa u Čelsiju, a kao potencijalne zamene se spominju Tomas Tuhel i Masimilijano Alegri.

20.54 - Pari Sen Žermen priprema pravu letnju bombu! Nije tajna da "sveci" žele da doveu Lionela Mesija, a kako bi ga odobrovoljili odlučni su da u prestonicu Francuske dovedu i Serhija Aguera.

20.28 - Engleski mediji su preneli informaciju da je Arsenal zainteresovan da na pozajmicu dovede Martina Odegarda koji je nedavno izrazio želju da sezonu završi van Madrida.

20.00 - Sportski direktor Pari Sen Žermena nije negirao da će klub pokušati da dovede Pola Pogbu i Dele Alija. Rekao je da će klub tražiti način kroz pozajmice, ali i da moraju da obrate pažnju kojim fondom igrača raspolažu i šta je Poketinu potrebno.

19.40 - Lacio želi  Grka Sokratisa! Duže odsustvo Luiza Felipea i sporazumni raskid Sokratisa sa Arsenalom, podstakli su italijane da počnu da razmišljaju o grčkom štoperu u zimskom prelaznom roku.

19.23 - Nije tajna da je Barselona zainteresovana za Erika Garsiju kome na kraju sezone ističe ugovor sa Mančester sitijem, ali je sada za njega zagrizao i PSŽ koji neće čekati leto, već će do kraja januara pokušati da ga dovede na "Park Prinčeva".

18.57 - Agent Lautara Martineza je bio na sastanku sa predstavnicima Intera, a razgovarali su o produžetku saradnje. Aktuelni ugovor Argentinca trenutno ističe 2023. godine, a novi bi potpisao do 2025.

18.33 - Memfisu Depaju ističe na leto ugovor sa Lionom i na kraju sezone će promeniti sredinu. Za njega će u rat ući Barselona i Juventus, a možda i još neko...

18.11 - Defanzivac Njukasla Kiran Klark je potpisao novi dvogodišnji ugovor sa "svrakama".

 

17.40 - Galatasaraj je zainteresovan da dovede Žan Mišela Serija. Reprezentativac Obale Slonovače prošle sezone nastupao je za Galatasaraj kao pozajmljen igrač, a nakon isteka pozajmice vratio se u London i nije odigrao ni jedan meč! Dva kluba su počela pregovore oko nove pozajmice!

17.20 - Poznato je da Interov trener Antonio Konte želi rezervnog napadača i da je jedna od  meta Divok Origi. Italijani žele belgijskog napadača na pozajmicu, a u trku se uključio i Lajpcig. J

17.00 - Levi bek Benfike oduševio je nekoliko evropskih klubova. Nuna Tavaresa prati Mančester junajted, ali su se sada ozbiljno zainteresovali Roma i Napoli. 

16.50 -  Klub iz Singapura, Lajon Siti Sejlors angažovao je Dijega Lopesa iz portugalskog Rio Avea. Oni su platili 1.800.000 evra za usluge brazilskog veziste, što je rekord u toj zemlji! Do sada niko nije dao više od 1.000.000 evra za jednog fudbalera.

 

 

 

16:20 -  I Sevilja je ušla u trku za potpis norveškog veziste Edgarda. Tamošnji mediji su preneli da je Real Sosijedad već pokrenuo pregovore oko Edegardovog povratka u San Sebastijan, dok drugi izveštavaju da je i Sevilja u igri! Ostaje da se vidi gde će Norvežanin zarvršiti na kraju...

16.00 - Napadač Majnca Žan Filip Mateta je sleteo u London i očekuje se  da nakon lekarskih pregleda potpiše ugovor sa Kristal Palasom. U pitanju je pozajmica na godinu i po dana, sa obaveznim otkupom posle 15 nastupa francuskog napadača u Premijer ligi. 

15.37 - AS piše da je Niko Kovač zainteresiran za Marsela. Real Madrid će pustiti beka nakon 14 godina. U Monaku bi trebao da zađuje šest miliona evra po sezoni, a potpisaće ugovor na tri godine.

Foto: Tanjug/AP

 

15.05 - Iskusni argentinski napadač Lisandro Lopez trebao bi da dođe u Atalantu. Zaigraće u Seriji A sa 37. godina. 

14.48 - Frank Riberi ima 37 godina i ne misli o penziji. U razgovoru za Bild otkrio je da bi mogao da se vrati u Nemačku.
Trenutno razmišljam isključivo o Fiorentini. Važan sam deo tima, ali ne mogu da otpišem mogućnost da se po završetku avanture vratim u Bundesligu.

14.47 - Srpski fudbaler Nemanja Radonja kaže da nije razmišljao o tome da u ovom zimskom prelaznom roku napusti Levenate.
Nikada nisam razmišljao da odem odavde. Znam da su se neke stvari pričale, ali bio sam fokusiran na Levante i dobro sam radio - rekao je Radoja za španske medije.

14.29 - Kako prenose španski mediji Ivan Šaponjić će karijeru nastaviti u Kadizu. Marka prenosi da bi sve trebalo da bude gotovo do kraja nedelje. U pitanju je pozajmica do kraja sezone.

14.14 - Portugalski stručnjak Rikardo Sa Pinto je imenovan za trenera turskog Gacijantepa. On je nedavno je dobio otkaz u Vasko da Gami zbog loših rezultata, ali je brzo našao novi posao.

Foto: Tanjug/AP

Rikardo Sa Pinto

13.36 - Inter je navodno zainteresovan da pošalje Kristijana Eriksena u Arsenal u zamenu za urugvajskog vezistu Lukasa Toreiru kojeg će "tobdžije" vratiti sa pozajmice iz madridskog Ateltika.

13.14 - Pari Sen Žermen kuje plan kako da dovede brazilskog desnog beka Emersona Rojala. Njega je Barselona pre dve godine kupila za 12.000.000 evra i poslala ga na dvogodišnju pozajmicu u Betis koja ističe narednog leta.

12.48 - Strahinja Pavlović napušta Monako! Srpski štoper se seli u belgijski Serkl Briž.

12.30 - Arsenal i grčki defanzivac Sokratis Papastatopulos pregovaraju o raskidu ugovora šest meseci pre njegovog isteka. Grk je na meti Betisa i Sevilje.

12.01 - Italijanski mediji su već preneli da je Simone Edera nadomak Crvene zvezde
Međutim, Sportski žurnal, tvrdi da je ofanzivni vezista daleko od Marakane. Crveno-beli su dogovorili uslove saradnje sa Torinom, pošto je u pitanju 18-mesečna pozajmica sa otkupnom klauzulom, ali na Marakani i dalje vagaju da li je dovođenje Edere ispravan potez.

Foto: YouTube printscreen/Brazo Crew

Simone Edera

11.46 - Crnogorski desni bek Periša Pešukić koji je pre godinu i po dana došao u Partizan iz Budućnosti, pa se potom vratio u Podgoricu kao pozajmljen igrač, sada ide na novu pozajmicu u Novi Pazar.

11.25 - Posle Sampdorije i Udinezea, španskog veterana Fernanda Ljorentea koji ne igra u Napoliju, želi i Atletik Bilbao.

Foto: reuters

 

11.11 - Trener Fiorentine Ćezare Prandeli je od uprave kluba tražio da mu dovedu danskog vezistu Lasea Šenea kojeg je trenirao u Đenovi. Danac je bez kluba i trenira sa Ajaksom.

10.55 - Eder Militao je došao u Real iz Porta za 50.000.000 evra ali nije se snašao i nije opravdao očekivanja. Brazilac se sve češće pominje u kontekstu odlaska, a Bild piše da Bajern ozbiljnio razmišlja o njemu. 

10.38 - Posle Valjadolida, Sporting Hihona, Selte i Vitorije Gimaraiš, za srpskog napadača Ivana Šaponjića iz Atletika se interesuje i prvoligaš Kadiz.

10.37Nedeljama se spekuliše o dolasku Duška Tošiću u Zvezdi, Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela ponavljaju da su mu vrata otvorena, ali defanzivac još ništa nije potpisao.  Kao da je zbog Zvezde odbio dva kluba, a da od crveno-belih ništa nije dobio.

- Nedavno sam bio na sastanku sa direktorom Terzićem i sportskim direktorom Mrkelom. Razgovarali smo, postoji obostrano interesovanje, ali na tome je sve i ostalo.Od Crvene zvezde nisam dobio nikakvu konkretnu ponudu. Ne mogu da potpišem ono što nisam dobio - kazao je Duško Tošić za "Žurnal", a onda šokirao navijače: 

Foto: Instagram/Duško Tošić

Duško Tošić

10.36 - Dobro jutro i dobro došli na blog posvećen dešavanjima na fudbalskoj pijaci. Sva dešavanja možete pratiti uživo uz portal Informer.rs, a pogledajte kako je protekao jučerašnji dan kada su transferi u pitanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija