• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2021

10:56

SALINA PORODICA NA GODIŠNJICU SMRTI FUDBALERA PREKLINJE! Recite nam istinu!

Fudbal

SALINA PORODICA NA GODIŠNJICU SMRTI FUDBALERA PREKLINJE! Recite nam istinu!

Podeli vest

Početkom 2019. godine dogodila se tragedija koja je potresla planetu. Avion kojim je Emilijano Sala putovao u Englesku ne bi li se priključio novim saigračima ekipi Kardifa, srušio se i pao u kanal Lamanš

Ali, dve godine nakon nesreće njegova porodica i dalje živi u neznanju, i traži istinu o tome šta se desilo tog kobnog dana 21.januara 2019. godine.

Telo Argentinca je pronađeno, ali ne i pilota Dejvida Ibotsona. Prvobitno je planirano da avionom upravlja iskusni pilot Dejvid Henderson, ali u poslednjem trenutku došlo je do promene i pilotsku kabinu zadužio je Dejvid Ibotson.

Foto: reuters

 

Henderson je optužen da je ugrozio bezbednost ali je on negirao optužbe da je kriv za smrt Emilijana Sale. Salina porodica želi potpunu istragu smrti fudbalera, koja je odložena zbog suđenja pilotu, što je planirano za 18. oktobar.

- Prošle su dve godine od smrti, a mi još uvek ne znamo kako i zašto je umro. Istraga je jedini način da se utvrdi istina. Nadam se da će  da će odrediti datum istrage da ne dočekamo još jendu godišnjicu bgez odgovora. 

Kardif, za koji Sala nikada nije zaigrao, pružio je podršku porodici. 

Foto: reuters

 



- Uvek ćete biti u našim mislima i molitvama.

Mediji su posle nesreće preneli da je Argentinac u trenutku nesreće bio otrovan ugljen-monoksidom. Kako telo pilota još uvek nije pronađeno, ne može se potvrditi da je i on bio otrovan, ali pretpostavlja se da to može biti slučaj, pošto je glavni efekat trovanja ugljen-monoksidom gubljenje svesti. To bi svakako objasnilo gubljenje kontrole nad avionom i pad.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija