• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2021

12:20

REPREZENTACIJA SRBIJE OTPUTOVALA NA TURNEJU! Stolica razočaran zbog povreda, ali veliki optimista pred provere!

Fudbal

REPREZENTACIJA SRBIJE OTPUTOVALA NA TURNEJU! Stolica razočaran zbog povreda, ali veliki optimista pred provere!

Podeli vest

Odlazimo sa velikom dozom optimizma i zadovoljni onim što smo uspeli da uradimo u ovih poslednjih četiri - pet dana zajedničkog boravka, izjavio je Ilija Stolica, selektor mlade fudblaske reprezentacije Srbije zadužen za A tim

Fudbaleri Srbije od 15. januara radili su u Sportskom centru FS S u Staroj Pazovi, a danas su otputovali za Pariz, a onda u Dominikansku Republiku i prestonicu Santo Domingo, gde će odigrati mečeve protiv Dominikanske Republike (25. januar) i selekcije SAD u Orlandu (31. januar).

- Moram priznati da je sve prošlo jako dobro, momci su prihvatili sve zahteve a njihov odnos je od prvog dana bio na vrhunskom nivou. Možemo s pravom da očekujemo pre svega dobru igru, tako da mislim da će sve ovo i od strane rezultata biti dobro ispraćeno. Odlazimo sa velikom dozom optimizma i zadovoljni onim što smo uspeli da uradimo u ovih poslednjih četiri - pet dana zajedničkog boravka -  rekao je Stolica za sajt FS S.

Pred put na američku turneju bilo je i kadrovskih promena.

- Nažalost tu je jedan detalj koji je poremetio sve. Poremetio malo i sam koncept, atmosferu, zbog tih momaka koji ne mogu da putuju sa nama. Filip Stevanović i Mihailo Ivančević su ostali, odnosno otpali zbog povreda sa ovog spiska. Stevanović se povredio već prvi dan po dolasku, a Ivančević se nažalost povredio na poslednjem treningu. Ostaje žal zbog tih momaka koji neće moći da debituju u A timu, ali pred njima je dosta vremena i nadam se da će jednog dana to uspeti da ostvare.

Stolica se osvrnuo i na to kako su se momci privikli na sistem rada u reprezentaciji.

- Mislim da je velika većina njih već bila u mladim selekcijama tako da su upoznati i sa zahtevom i sa idejama. Imamo dosta igrača koji su bili sa nama u mladoj selekciji. Zadovoljni smo adaptacijom svih igrača, tako da je u suštini pred ovaj polazak sve veoma pozitivan utisak -  zaključio je Stolica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija