• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2021

12:15

ZVEZDO, ČUVAJ SE ITALIJANA! On je crveno-beli biser! Uporedio ga je sa Lotarom Mateusom!

Fudbal

ZVEZDO, ČUVAJ SE ITALIJANA! On je crveno-beli biser! Uporedio ga je sa Lotarom Mateusom!

Podeli vest

Bivši vezista Crvene zvezde Miloš Vulić je u centru pažnje u Italiji posle svog prvog pogotka u Seriji A u dresu Krotonea

A, mogao bi u Seriju A uskoro još jedan fudbaler Zvezde. Menadžer Miloša Vulića Ivica Pavlović hvalio je Italijanima i preporučio Fiorentini Mateju Bačanina.

Ne samo za Fjorentinu, već za sve druge timove. Njegovo ime je Mateja Bačanin, rođen je 2003. godine i igra za Crvenu zvezdu. On je povučeni napadač, stilom igre mnogo podseća na Lautara Martineza – kazao je Pavlović za portal Fiorentina.it.

Foto: Starsportphoto

Mateja Bačanin

Fiorrentina i Krotone igraju u subotu (20.45) u 19. kolu Serije A. Mogao bi Vulić opet da zatrese mrežu.

 Momak uživa i veoma je srećan u Krotoneu. Pričali smo posle pobede nad Beneventom, ali i pre tog meča, kada sam mu predvideo da će da postigne gol. Bila je to dupla sreća, jer on je dao gol, a Krotone pobedio. Vulić je ozbiljan momak, a ako pogledate njegov CV, videćete da je uvek igrao u prethodnih pet sezona. Nisam imao sumnje da će da uspe u Krotoneu – rekao je Pavlović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija