• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2021

16:01

GRAĐEVINARI OPASNO ZAGRIZLI ZA RADULOVIĆA! Čeka se odgovor Zvezde!

Fudbal

GRAĐEVINARI OPASNO ZAGRIZLI ZA RADULOVIĆA! Čeka se odgovor Zvezde!

Podeli vest

Crvena zvezda je želela da svog mladog i talentovanog fudbalera Andriju Radulovića pošalje na pozajmicu u Grafičar, međutim on i njegova porodica imaju drugačije želje! Nisu u Zvezdi želeli da trpe nedisciplinu i neposlušnost i prekomandovali su ga u omladinski tim. Sada je prava pomama za njega među superligašima, a najkonkretniji je beogradski Rad

Pesrpektivni golobradi Andrija Radulović, fudbaler Crvene zvezde, pokazao je kvalitet kada je dobijao šansu ove jeseni, ali zbog jake konkurencije i najave novih transfera nije otišao u Tursku, već je ostao u Beogradu.

Čelnici Crvene zvezde smatraju da je Raduloviću potreban kontinuitet u seniorskom fudbalu i da bi u Grafičaru imao najveći prostor za napredak pod komandom Radomira Kokovića.

Međutim, Radulović veruje da može da sa velikim uspehom da igra u najjačem rangu i tu je došlo do neslaganja!

Radulović može da bira sredinu u kojoj bi dobio šansu da nametne Stankoviću. Radnik je stao prvi u red, ali su u Radu već načinili prvi korak! Poslali su zahtev Crvenoj zvezdi.

Foto: Starsportphoto

Talentovani osamnaestogodišnjak se nada da će mu Zvezda dopustiti da igra u elitnom rangu

- Zahtev Zvezdi da nam pošalje mladog Radulovića je zvanično upućen. Nestrpljivo očekujemo rasplet, nadamo se pozitivnom odgovoru. Već smo se pojačali sa kvalitetnim igračima, ali dolaskom Andrije upotpunili bismo prelazni rok. Voleo bih da nam se priključi na pripremama, jer bismo tako imali dovoljno vremena da se zajedno sa njim spremmimo za nastavak sezone- rekao je za Sportski Žurnal sportski direktor Rada Miloš Trifunović, inače bivši napadač Crvene zvezde.

Foto: Starsportphoto©

Sportski direktor Rada, Miloš Trifunović, želi mladog Radulovića na Banjici

Upravo je na Banjici u Kupu Srbije, Radulović pružio sjajnu partiju i asistirao Krstoviću za pobedonosni pogodak. 

Trenutno Andrija Radulović trenira sa omladincima Crvene zvezde i  nada se da će klub uslišiti njegovu molbu da ga ostavi u eltinom rangu! Da li će Zvezda popustiti i dozvoliti svom biseru da se tako nametne, ostaje da se vidi... 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija