• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2021

18:17

VILJAREAL KIKSNUO, SEVILJA RAZBILA KADIZ! Het trik gol mašine - En Nesiri nezaustavljiv! /VIDEO/

Fudbal

VILJAREAL KIKSNUO, SEVILJA RAZBILA KADIZ! Het trik gol mašine - En Nesiri nezaustavljiv! /VIDEO/

Podeli vest

Jusuf En Nesiri ne staje! Postigao je sva tri gola u pobedi Sevilje nad Kadizom! Viljareal protiv poslednjeplasirane Ueske odigrao bez pogodaka!

Nakon što je protiv Real Sosijedada postigao het trik, Jusuf En Nesiri je posle samo 11 dana ponovio isti podvig! Dokazao je kakva je klasa od igrača, a Kadiz će ga dugo pamtiti! 

Fenomenalni Markokanac bio je  strelac u 35, 39. i 62. minutu! 

Ovo je definitivno sezona En Nesirija! Jusef En Nesiri s ova tri pogotka izbio je na čelo liste strelaca španske Primere, ispred Lionela Mesija i Luisa Suareza! U šampionatu je postigao 12, a u Ligi šampiona još četiri. Nijedan igrač u Španiji nema tako dobar učinak kada se saberu sva takmičenja! Pre nekoliko dana Sevilja ga je cenila 40 miliona.. Od ove subote tek mogu da trljaju ruke, ako uopšte i žele da ga prodaju... 

Ima tek 23 godine, a neverovatan osećaj za gol! Uvek je na pravom mestu u pravo vreme! 

Srpski Reprezentativac Nemanja Gudelj odigrao je celo drugo poluvreme. Drugi Srbin, Filip Malbašić, koji nastupa za Kadiz, ušao je u igru u 81. minutu. 

Viljareal nije uspeo da pobedi autsajdera, obzirom da je Ueska poslednjeplasiran tim La lige! Meč je završen najnepopularnijim rezultatom - 0:0.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

LaLiga, 20. kolo

Subota


Ueska – Viljareal 0:0
Sevilja – Kadis 3:0 (2:0)
En Nesiri 32, 37, 62
18:30 Sosijedad – Betis
21:00 Alaves – Real Madrid

Nedelja
14:00 Osasuna – Granada
16:15 Elče – Barselona
18:30 Selta – Eibar
21:00 Atletiko Madrid – Valensija

Ponedeljak
21:00 Bilbao – Hetafe

Petak
Levante – Valjadolid 2:2 (0:0)
Gomes 62, Marti 83 – Alkaras 73, Plano 78


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija