• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2021

20:00

KAKAV KIKS MILANA! Atalanta ODUVALA lidera! Inter prokockao šansu da preuzme čelo tabele! /VIDEO/

Fudbal

KAKAV KIKS MILANA! Atalanta ODUVALA lidera! Inter prokockao šansu da preuzme čelo tabele! /VIDEO/

Podeli vest

Atalanta sa 3:0 deklasirala Milan i donela još više uzbuđenja pri pogledu na tabelu Serije A! Inter anemičanom igrom protiv Udinezea samo do boda (0:0)

Kakvo veče u Seriji A! Verujemo da mnogi ljubitelji fudbala nisu očekivali da će Atalanta demolirati Milan i zakomplikovati stanje na tabeli! Čak tri komada spakovali su gosti u mrežu lidera, a precizni su bili Romero u 26. minutu, Iličić u 53. sa penala i Zapata u 77. minutu!

Romero je nakon sjajnog centaršuta u 26. minutu bio najsnalažljiviji i glavom zakucao loptu u mrežu! 0:1! 

Šok za Milan nakon dosuđenog penala, a u 53. minutu Slovenac Iličić hladnokrvno duplira prednost sa bele tačke!

A onda šlag na torti u 77. minutu! Duvan Zapata postiže gol za Atalantu i daje do znanja Milanu da ne može da se nada ni remiju! Čak šest minuta bio je produžen meč, ali Milan nije uspeo da postigne ni počasni pogodak! Viđeno je uzbuđenje u 90+2 minutu kada je Tonali pogodio stativu. To je bila najbolja prilika za domaćine na meču...

Inter je mogao da iskoristi kiks velikog rivala i da ga pretekne na tabeli, ali Udineze je odoleo! Odigrali su meč bez golova, pa je stanje na tabeli ostalo nepromenjeno! Najbolja prilika za Inter viđena je u 23. minutu kada je Martinez prošao nekoliko odbrambenih igrača, ušao u šesnaesterac, sjajno šutirao, ali golman još bolje odbranio! 

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Serija A, 19. kolo

Subota
Roma – Specija 4:3 (1:1)
Majoral 17, 52, Karsdorp 55, Pelegrini 90+2 – Picoli 24, Farijas 59, Verde 90

Milan – Atalanta 0:3 (0:1)
/Romero 26, Iličić 53p, Zapata 77/

Udineze – Inter 0:0
20:45 Fiorentina – Krotone

Nedelja
12:30 Juventus – Bolonja
15:00 Đenoa – Kaljari
15:00 Verona – Napoli
18:00 Lacio – Sasuolo
20:45 Parma – Sampdorija

Benevento – Torino 2:1 (1:0)
Viola 31 (p), Lapadula 49 – Zaz


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

O GOLU SRBINA ĆE SE DUGO PRIČATI! Kostiću, majstore! /VIDEO/
Fudbal

O GOLU SRBINA ĆE SE DUGO PRIČATI! Kostiću, majstore! /VIDEO/

Mašinerija iz Frankfurta demonstrirala je silu na gostovanju Bilefeldu u okviru 18. kola i rutinski stigla do sedme ovosezonske pobede (5:1). Nemačka bruji o pulenima Adija Hutera, jer su srpski reprezentativci Filip Kostić i Luka Jović bili strelci, ali majstorija Kostića je vredna divljenja

23.01.2021

18:27

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija