• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2021

10:28

HRVAT BIRA RUSKU VAKCINU! Rusija je često predstavljena pogrešno na Zapadu!

Fudbal

HRVAT BIRA RUSKU VAKCINU! Rusija je često predstavljena pogrešno na Zapadu!

Podeli vest

Hrvatski defanzivac i fudbaler Zenita Dejan Lovren u razgovoru sa ruskim medijima pričao je o eventualnom vakcionisanju zbog koronavirusa

Dejan Lovren kaže da ne misli da su vakcine opasne, ali da nije u redu da ga neko tera da je primi.

- Nikad nisam rekao da ne postoji virus, pričao sam o slobodi izbora. Trebalo bi da svako ima izbor, pa na primer, kada pročitam da ljudi koji nisu vakcinisani neće moći da nađu posao, zapitam se da li je kompatibilno sa ljudskim pravima. Ne mislim da su vakcine opasne, ali niko ne može da me natera da je primim - rekao je Lovren i dodao: 

Foto: ap photo

Dejan Lovren

- Ukoliko bih morao da biram, izabrao bih rusku vakcinu. Mislim da je Rusija često predstavljena pogrešno na Zapadu i na način koji nije fer - kazao je Lovren.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija