• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2021

14:26

MIHA NIJE USPEO DA ZAUSTAVI RONALDA, Juve se vratio u trku!  /VIDEO/

Fudbal

MIHA NIJE USPEO DA ZAUSTAVI RONALDA, Juve se vratio u trku! /VIDEO/

Podeli vest

Bolonja nije uspela da iznenadi Juventus, "stara dama" slavila je u 19. kolu Serije A sa 2:0

Juve je vratio na pobednički kolosek posle poraza od Intera (2:0) u prošlom kolu, dok je pulenima Siniše Mihajlovića drugi poraz u tri poslednja meča. Ovim trijumfom Juventus se približio vodećem tandemu, Milanu i Interu, na sedam, odnosno pet bodova, s tim da šampion Italije ima meč manje. Mihina Bolonja je ostala na 13. poziciji sa 20 bodova.

Juve je poveo posle 15 minuta igre. Artur je dobio loptu od Ronalda, šutirao sa oko 18 metara i doneo prednost staroj dami. 

Desetak minuta kasnije Ronaldo je mogao da poveća rezultat na 2:0, ali je golman Bolonje zaustavio njegov šut, potom je i Kuadrado propustio solidnu priliku, dok je u finišu poluvremena Bolonja imala šansu da dođe do izjednačenja. Ali, Sorijano je poslao loptu tik pored gola. 

Orsolini je tražio penal nekoliko minuta pre kraja poluvremena ali je VAR pokazao da nije bio. 

U nastavku nije bilo promene rezultata do 71. minuta meča zahvaljujući pre svega golmanu Bolonje. Skorupski je izluđivao Ronalda i ostatak društva sjajnim reakcijama na goli.

Ali u 71. minutu Kuadrado je poslao loptu, a Mekkeni glavom pogodio za 2:0. Novu veliku priliku za ubedljiviji trijumf propustio je Ronaldo, odlično ga je zaustavio Skorupski.

 

SERIJA A

19. kolo

Nedelja

Juventus – Bolonja 2:0 (1:0)
Artur 15, Mekkeni 71.

15:00 Đenoa – Kaljari
15:00 Verona – Napoli
18:00 Lacio – Sasuolo
20:45 Parma – Sampdorija

Subota

Roma – Specija 4:3 (1:1)
Majoral 17, 52, Karsdorp 55, Pelegrini 90+2 – Picoli 24, Farijas 59, Verde 90

Milan – Atalanta 0:3 (0:1)
Romero 26, Iličić 53p, Zapata 77

Udineze – Inter 0:0
 
Fiorentina – Krotone 2:1 (0:0)
Bonaventura 20, Vlahović 32 - Envankvo 66

Petak 

Benevento – Torino 2:1 (1:0)
Viola 31 (p), Lapadula 49 – Zaz 

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija