• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2021

20:20

TUGA! ŽIVOT JE BIO PRED NJIMA, PREDSEDNIK ŽELEO NAJBOLJE, A SVI OTIŠLI U SMRT! Isplivali novi detalji!

Fudbal

TUGA! ŽIVOT JE BIO PRED NJIMA, PREDSEDNIK ŽELEO NAJBOLJE, A SVI OTIŠLI U SMRT! Isplivali novi detalji!

Podeli vest

Četiri fudbalera brazilskog Palmasa poginula su zajedno sa predsednikom Lukasom Meirom i pilotom aviona koji se srušio dok ih je vozio na utakmicu

Strašna  tragedija odnela je šest života!

 Šestoro mladih ljudi pred kojima je bio život, stradali su  padu aviona u Brazilu, a poginula su četvorica fudbalera, pilot i predsednik kluba.

Tragedija je još ogromna, a još je strašnija kada se zna da su sva četvorica fudbalera bila izuzetno mlada, a i predsednik kluba je imao samo 32 godine! Igrači su nedavno došli u klub kao pojačanja!

Golman Ranule je imao 27 godina. On je 2017. bio šampion pokrajine Espirito Santo sa Altetiko Itapemirimom, a te sezone je izabran za najboljeg golmana takmičenja.

Lukas Prašedes je 13. januara napunio 23 godine, igrao je levog beka, a bio je u klubovima Patrosinense, Kapivarijano, 15. Novembar, Botafogo-PB i druge.

Markus Molinari je takođe imao 23 godine. Igrao je u sredini terena, istakao se u mladom timu Araša Esporte i bio je jedan od najboljih strelaca te ekipe. On je sin Marinja, nekadašnjeg napadača Atletiko Mineira. On je kao pojačanje trebalo da bude predstavljen u ponedeljak.

Giljerme Noe imao je 28 godina i bio je jedan od najiskusnijih u ekipi. Za Palmas je igrao 2019. i klub je tada bio pokrajinski prvak u svom rangu.

Predsednik Meira je imao 32 godine i bio je biznismen. Takođe, bio je i kandidat za zamenika gradonačelnika grada Palmas. 

Avion je pripadao porodici Lukasa Meire. Oni su krenuli ranije zbog letačkih ograničenja, pošto u delegaciji svakog kluba trenutno mogu da budu samo 23 osobe, zbog čega je ova petorka krenula ranije!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija