• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2021

12:51

NAPRAVIO SKANDAL ZBOG ZVEZDE! Italijani bruje o potezu ofanzivca!

Fudbal

NAPRAVIO SKANDAL ZBOG ZVEZDE! Italijani bruje o potezu ofanzivca!

Podeli vest

Filip Falko želi u Crvenu zvezdu, dogovorio se sa šampion Srbije, ali Leće pravi problem, pa je ofanzivac uzvratio istom merom

Zvezda je pristala da plati 1.500.000 evra, ali u tri rate. I Leće ima svoje uslove. Traži bankarske garancije, želi da se zaštiti i da mu neka od banaka garantuje da će na vreme dobijati novac za Falka. Crveno-beli su odbili zahteve Italijana.

Kako prenose mediji u ItalijiItalijan više ne želi da igra za klub jer neće da ga pusti u Zvezdu, pa se oglasio predsednik Lećea Stiki Damjani.

Foto: ap photo

 

- Ono što je Falko uradio je ozbiljno. Ostaviti tim je vrlo ozbiljna činjenica, tim za koji je vezan ugovorom i od kojeg prima platu ne može da se tako napusti. Budite uvereni - znamo vrlo dobro šta treba da radimo sa Falkom i sa bilo kim ko bi ukaljao dres našeg kluba - rekao je Damjani, a prenose italijanski mediji i dodao:

- Ne sviđa nam se njegovo ponašanje, ali smo mirni,  znamo vrlo dobro kako treba da se ponašamo -  rekao je Damjani.

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija