• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2021

09:33 >> 23:46

TRANSFERI UŽIVO /26. JANUAR/! Bufon pred potpisom, Tuhel naciljao veliko pojačanje

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO /26. JANUAR/! Bufon pred potpisom, Tuhel naciljao veliko pojačanje

Podeli vest

Novi dan i nova uzbuđena na fudbalskoj pijaci, koja možete pratiti uz Informer.rs

 

23.46 - Nestvarna vest za kraj dana... Đanluiđi Bufon će u četvrtak napuniti 43 godine, ali ne namerava da završi karijeru, već će produžiti ugovor sa Juventusom na još godinu dana, prenosi "Korijere Delo Sport".

23.14 - Desni bek Napolija Kevin Malki stigao je u Firencu na lekarske preglede. Ukoliko ih prođe, Fjorentina će za njegov transfer uplatiti na račun Napolitanaca 6.000.000 evra.

22.51 - Fulam je ponudio 12 miliona evra za napadača Specije Mbalu Nzolu, ali je italijanski tim to odbio. Situaciju oko ovog transfera pomno prati i Aleksandar Mitrović čija je sudbina i dalje neizvesna.

22.27 - Belgijski Kortrijk je na 18-mesenu pozajmicu iz Mančester sitija doveo talentovanog hrvatskog vezistu Anta Palaversu.

 

21.56 - Barselona nije odbila samo ponudu Milana za Žuniora Firpa, već i pokušaj Vest Hema da levog beka dovede na Ostrvo.

21.23 - ZVANIČNO! Papu Gomez je novi igrač Sevilje!

 

20.49 - Italijanki mediji prenose da je gotova stvar da Federiko Bonacoli stiže u Krotone na pozajmicu iz Sampdorije.

20.17 - Novi trener Čelsija Tomas Tuhel je označio Erlinga Halanda kao prvu metu narednog leta.

19.50 - Sjajno pojačanje dovela je Aston Vila! Posle dugih pregovora i dve odbijene ponude Vila se  konačno dogovorila sa Olimpikom iz Marseja i predstavila Morgana Sansona (26) kao svog igrača!

 

19.40 - Skaj Sport piše da će sve biti gotovo oko prelaska Martina Edegarda u Arsenal u naredna 24 časa i da će on biti spreman za subotnji derbi sa Mančester junajtedom!

19.30 - Mediji u Francuskoj, pre svih tamošnji novinar Žofroa Gartije izneo je eksluzivu:

-Cela porodica Lionela Mesija, supruga i deca idu na časove francuskog jezika!To znači samo jedno, ni Mančester Siti, ni MLS liga, već Pari Sen Žermen!

Foto: Reuters

Mesi uči francuski! Sve je izvesnije da će na leto biti član PSŽ-a!

19.00 - Po pisanju italijanskih medija, Milan Pavkov  je želja četiri člana Serije A! Reč je o Parmi, Torinu, Bolonji i Đenovi, a navodno bi Zvezda njegovom prodajom mogla da zaradi oko 1.500.000 evra, pošto ima ugovor do januara 2023!

Foto: Starsportphoto©

Pavkov na pragu Serije A !

18. 40 - Tomas Tuhel novi je trener Čelsija! Nekadašnji trener PSŽ-a, nasledio je na klupi legendu kluba Frenka Lamparda!

 

 

18.10 - Kevin Lazanja je novi napadač Verone! On stiže na pozajmicu iz Udinezea do juna 2022. godine. Biće obaveznan otkup od 6.500.000 evra, ukoliko bude ispunio uslove koji još nisu poznati. A tu je i dodatni bonus od 2.500.000 evra.

 

 

18.05 - Pipo Inzagi želi u Benventu  Adolfa Gajića, koji će za ovaj tim igrati do kraja sezone ili do 2022. Ukoliko ovaj Argentinac odigra više od 50 posto utakmica, onda će verovatno biti otkupljen od CSKA.

18.00 - Inter je blizu produžetka saradnje sa Lautarom Martinezom čiji će ugovor koji važi do leta 2023. biti produžen na još godinu ili do 2025.

17.40 - Los Anđeles Galaksi želi Sebastijana Đovinka koji trenutno nastupa za Al Hilal u Saudijskoj Arabiji!

17.30 - Dok se čekaju dolasci Šinđija Kagave i Vladimira Bradonjića, grčki PAOK se dogovorio sa Čelsijem da do kraja sezone pozajmi levog beka Abdela Rahmana Babu! 

17.00 - Posle Kristal Palasa i Marseja i Bajer Leverkuzen želi da u svoje redove dovede Lesterovo krilo Demaraja Greja!

16.30 -  Minhenski Bajern je potpisao ugovor sa Dimitrijem Oberlanom do kraja sezone. Mladi švajcarski napadač će odmah biti prosleđen u B tim.

 

 

 

16.00 - Karim Benzema želi da okonča kariejru u Lionu! To tvrdi  bivši agent Karim Džaziri! To je Benzemina želja, jer je u tom klubu fudbalski stasavao.

Foto: Tanjug/AP

Benzema hoće da se penzioniše u Lionu!

15. 20 - Bivši fudbaler Partizana Marko Janković definitivno će pojačati poljusku Legiju, piše Legija.net. On dolazi kao slobodan igrač, nakon što je raskinuo ugovor sa Spalom.

15.02 - PAOK se dogovorio sa Čelsijem da do kraja sezone pozajmi levog beka Abdela Rahmana Babu. 

14.59 - Minhenski Bajern je potpisao slobodnog agenta Dimitrija Oberlana do kraja sezone,a mladi švajcarski napadač će momentalno biti prosleđen u B tim.

14.30 - Totenhemovo interesovanje ne jenjava za srpskog štopera Nikolu Maksimovića! Njemu ugovor sa Napolijem ističe na leto. Pregovori sa njegovim agentom, Faljijem Ramadanijem, su navodno počeli!

Foto: ap photo

Hoćemo li Maksimovića od leta gledati u dresu Totenhema?

14.12 - Nigerijski napadač Emanuel Denis predstavljen je u Kelnu. Ozvaničena je pozajmica do kraja sezone, za koju će Keln platiti Klub Brižu okruglo milion evra.

 

 

13.30 - Mateo Musakio stiže u Lacio. Nebesko - plavi će Milanu platiti čisto simbolično obeštećenje od milion evra za argentinskog štopera koji je ove sezone odigrao samo jednu prvenstvenu utakmicu. Rimljani mu nude ugovor do juna uz opciju produžetka na još dve sezone.

13.20 - Dobro obavešteni izvori javljaju da Tomas Tuhel u toku dana stiže u London i trebalo bi već danas da predvodi trening Čelsija! Sa sobom će povesti i tri člana stručnog štaba. Ugovor će biti potpisan na 18 meseci sa opcijom produžetka na još godinu dana!

Foto: Reuters

Tuhel stiže u Čelsi!

13.05 - Alehandro Papu Gomez je privatnim avionom odleteo u Sevilju gde će potpisati ugovor sa Andalužanima.  Atalanta će inkasirati 5.200.000 evra i potencijalno još 2.000.000 na ime bonusa koji se tiču individualnih i timskih golova.

 

 

12.59 - Nekadašnji kapiten Velsa, odnosno svojevremeno stub odbrane Svonsija Ešli Vilijams okačio je kopačke o klin u 36. godini života. Poslednju sezonu odigrao je u dresu Bristol Sitija.

12.58 - Dosadašnji fudbaler Arsenala Sokratis Papastatopulos potpisao je ugovor sa Olimpijakosom do leta 2023. godine, kao slobodan igrač. Grčki defanzivac je prešao u Arsenal u julu 2018. godine iz Borusije Dortmund i za londonski klub odigrao je 69 utakmica.

 

 

12.51 - Prvi čovek Napolija Aurelio De Laurentis traži zamenu Đenaru Gatutu, a navodno je razgovarao sa Rafom Benitezom. Italijanskom stručnjaku dao deset dana da pokuša da okrene situaciju. U tom periodu Napolitance očekuju tri meča - prvi u Kupu sa Specijom, a potom liga ligaško domaćinstvo Parmi i gostovanje Đenovi.

12.33 - Edin Džeko je odbio Vest Hem, a deluje da bi ga Karlo Anćeloti rado video u Evertonu. Ali, Džeko navodno ne želi da se vrati u Premijer ligu.

12.14 - Keln je ozvaničio pozajmicu nigerijskog napadača Emanuela Denisa do kraja sezone za koju će platiti Klub Brižu okruglo 1.000.000 evra.

11.35 - Golovima u Almeriji Umar Sadik  je naterao sportskog direktora Sevilje Monćija da krenuo u akciju koja bi trebalo da rezultira selidbom doskorašnjeg napadača Partizana na Pishuan. Navodno se već raspitivao pod kojim uslovima je moguće angažovati visokog špica.

Foto: printscreen

Umar Sadik

11.00 - Talentovani Dejan Popara, zadnji vezni Zvijezde 09, mogao bi uskoro da običe dres šampiona Srbije - Crvene zvezde. Posao još nije završen, jer prema navodima lokalnog portala sportdc.net Popara ima i druge primaljive ponude. Štutgart je zainteresovan da ga odvede u Nemačku.

10.35 - Desetak dana nakon što je sporazumno raskinuo saradnju sa Spalom, Marko Janković bi karijeru mogao da nastavi u Legiji iz Varšave. Posle raskida ugovora sa italijanskom ekipom, pregovori Jankovića i Legije su se ubrzali. Inače, Janković će u Legiji imati društvo bivšeg igrača Crvene zvezde, i saigrača u reprezentaciji, Marka Vešovića.

Foto: Starsportphoto

Marko Janković

10.30 - Nekadašnji trener Crvene zvezde Čedomir Janevski postaće novi šef stručnog štaba Olimpijakosa iz Nikozije

10.15 - Doskorašnji krilni fudbaler Kvins Park Rendžersa Brajt Osaji-Samjuel stigao je u Istanbul gde će potpisati ugovor sa Fenerom do 2025. godine. 

 

 

09.51 - Lacio traži štopera, a  Đanluka Di Marcio piše da su se odlučili za Milanovog Matea Musakija kojeg jure Parma i Viljareal.

 

 

09.39 - Sevilja i Atalanta praktično sve dogovorili oko transfera Papua Gomeza. Atalanta je snizila cenu i pristala na ponudu od 5.000.000 fiksno i 3.000.000 kroz bonuse. Španci su Gomezu ponudili ugovor na dve i po godine s opcijom da se saradnja produži na još jednu sezonu.

09.30 - Italijanski mediji tvrde da je iskusni španski napadač Fernando Ljorente na pragu Napolija. On ima još šest meseci ugovora sa Napolijem, ali je letos sklonjen iz tima.

09.30 - Dobro jutro i dobro došli na blog posvećen dešavanjima na fudbalskoj pijaci. Sva dešavanja možete pratiti uživo uz portal Informer.rs, a pogledajte kako je protekao jučerašnji dan kada su transferi u pitanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se zapravo desilo sa Dankom Ilić? Advokat Simić: ima mnogo detalja koji izazivaju sumnju!
Live TV

Šta se zapravo desilo sa Dankom Ilić? Advokat Simić: ima mnogo detalja koji izazivaju sumnju!

Od kako se od utorka popodne pojavila informacija da je devojčica Danka Ilić (2) nestala u naselju Banjsko polje kod Bora, cela Srbija se pita samo jedno: gde je moglo da nestane dete koje je, kako se do sada zna, u presudnom trenutku bilo sa majkom, ima nepune dve godine i od koga nema traga na mestu i u okolini nestanka. Tokom 30 sati potrage, u javnost su stizale nove informacije o okolnostima nestanka devojčice, a mi vam donosimo ključne momente drame koju od sinoć prati cela Srbija i čijem se pozitivnom ishodu svi nadaju. Na ovu tremu u "Info jutru" govorili su Ivan Simić, advokat, Nenad Periš, otac stradalog Mateja Periša i Jugoslava Zajić, psihoterapeut.

28.03.2024

09:39

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija