• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2021

12:15

STIŽU MILIONI! Almerija za Sadika traži 60.000.000, Sevilja baš zagrizla!

Fudbal

STIŽU MILIONI! Almerija za Sadika traži 60.000.000, Sevilja baš zagrizla!

Podeli vest

Umar Sadik je za samo tri meseca koliko je u Almeriji privukao pažnju Španaca

Nigerijac je na radaru SeviljeNavodno je sportski direktor Monći krenuo po doskorašnjeg napadača Partizana, raspitivao se pod kojim uslovima je moguće angažovati visokog špica.

Ove zime teško, ali sprema se već Sevilja za zimski prelatni rok. Kako prenosi As po dolasku Sadika iz Humske, postavila je Almerija otkupnu klauzulu na 60.000.000 evra.

Sevilja ili bilo koji drugi klub rizikuju da plati Sadika znatno više u junu nego sad. Pomenutih 60.000.000 evra je obeštećenje u okolnostima koji podrazumevaju Almeriju kao člana Segunde, dok se prema saznanjima Asa klauzula automatski pomera na 80.000.000 evra u slučaju plasmana u Primeru. Ponekad se dešava da klub pristane na manje od onoga što piše u ugovoru, ali je izvesno da će Španci zaraditi višestruko ukoliko Nigerijac nastavi da rešeta kao u dosad, 12 golova na 20 utakmica.

Foto: Starsportphoto

Umar Sadik

Partizan čeka svoj deo. Osim 5.000.000 evra, sleduje mu još 3.000.000 evra ukoliko Almerija uđe Primeru bilo kad tokom trajanja ugovora (do leta 2025), još 500.000 evra ukoliko u bilo kojoj sezoni postigne najmanje 20 golova, dodatnih 500.000 pod uslovom da odigra 50 utakmica. A 40 odsto od transfera u neki drugi klub, samo da se posao realizuje pre plasmana Andalužana u Primeru. U suprotnom,crno-beli će dobiti  između deset i 20 odsto vrednosti budućeg transfera.

Bonus video

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sumadinac

pre 3 godine

Haha sad se vidi koliko je nas fudbal nisko pao Sadik u Partizanu navodno nista se nije pokazao a zatim otisao u Almeriju a sad vredi 60 miliona..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija