• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2021

14:16

PIKSI SPREMAN DA SE ODREKNE MILIONA ZBOG SRBIJE! Evo bez koliko novca će ostati ako preuzme orlove!

Fudbal

PIKSI SPREMAN DA SE ODREKNE MILIONA ZBOG SRBIJE! Evo bez koliko novca će ostati ako preuzme orlove!

Podeli vest

Dragan Stojković Piksi, sve je izvesnije, biće novi selektor Fudbalskog saveza Srbije

Kako su prenele Novosti Piksi bi početkom ili sredinom februara trebalo da preuzme "orlove", a poznati su i detalji saradnje.

Stojković je od starta bio prvi pik Fidbalskog saveza Srbije, a navodno će kao selektor zarađivati 1.000.000 evra godišnje. Ali, još se čeka zvanična potvcrda.

Prema poslednjim informacijama, glavna prepreka i dalje tiče se finansija. Ne onih koje bi Piksi trebalo da dobije na Terazijama, već dela primanja koja mu sleduju u Kini. Piksi je i dalje na platnom spisku Guangdžou R&F-a. Prema saznanjima Sportkluba, sveukupno bi Azijati morali da mu na račun proslede 5.500.000 evra, s tim da se 2.000.000 evra vode kao prethodni dug, a 3.500.000 kao plata koja mu bi mu sledlovala da ga čelnici nisu smenili.

Tih 3.500.000 evra su zapravo zarada plata na godišnjem nivou i razumljivo je što neće da je se odrekne, bez obzira na želju da vodi "orlove".

Foto: Starsportphoto

"Orlovi" čekaju novog selektora

Zato bi, kako prenosi pomenuti izvor, Guangdžou R&F odmah isplatio Stojkoviću 1.500.000 evra. Svesno bi ostao bez 2.000.000 evra, zbog čega se postavlja pitanje koliko bi zaradio u ciklusu kvalifikacija za Prvenstvo sveta. Isti izvor navodi da bi mu FSS ponudio ne više od 500.000 evra fiksno, plus nagradu za eventualni plasman na Mundijal. 

- Znam da bih nas odveo u Katar. Znam, jer verujem u to i izvukao bih iz igrača maksimum - rekao je Stojković pre mesec dana, videćemo da li će tako i biti.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 3 godine

Piksi će se odreći miliona zbog Srbije? Nečuveno...Ne, ne i ne, mi navijači Srbije se unapred odričemo i Piksija, i drugih Piksija, zbog miliona, koji će ostati u kasi FSS, a na dobrobit srpskog fudbala i prateće infrastrukture, koja će biti izgrađena od ovog novca. A ovu gospodu iz FSS...pravac rudnik, pa tamo pokažite patriotizam.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17