• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2021

08:59

POJAVILI SE NOVI DETALJI, BUKTI RAT ZBOG MILIONA! Maradona je imao dva sefa, niko NE MOŽE DA IH OTVORI!

Fudbal

POJAVILI SE NOVI DETALJI, BUKTI RAT ZBOG MILIONA! Maradona je imao dva sefa, niko NE MOŽE DA IH OTVORI!

Podeli vest

Dijego Maradona je prominuo 25. novembra prošle godine, a i dalje je mnogo misterija posebno oko njegove imovine i testamenta

Prvo se mislio da Maradona nije iza sebe ostavio skoro ništa, ali se ipak ispostavilo da ima milione, a onda je krenuo rat naslednika za bogatstvo. 

Imovina Dijega Armanda Maradone u trenutku njegove smrti vredela je 75 miliona dolara, a svoj deo kolača tražiće čak 11 njegove dece! Za sobom je ostavio petoro priznate dece i još šestoro za koje se sumnja da ih je napravio legendarni argentinski fudbaler!

Sada su pretragom Maradoninog doma u Dubaiju otkrivena dva zaključana sefa koja su podigla veliku prašinu u Argentini. Niko ne zna šta se nalazi u njima. 

Foto: Reuters

 

Maradona je od 2011. do 2018. godine živeo u Dubaiju, pa je tamo ostavio veliki broj ličnih predmeta, poklona i luksuznih automobila, što je prebačeno u Buenos Ajres, ali sefovi nisu.

- Niko ne zna zapravo šta je u njima. To su stvari koje je Maradona čuvao i samo Maradona zna šta je čuvao. To mogu da budu dirhami, satovi, dolari ili ništa. Ostavio je tamo sefove i nije ih otvorio više od dve godine -  rekao je izvor blizak pokojnom fudbaleru, prenosi As.

Takođe, i dalje je misterija kako je Maradona umro. Obdukcijom je zaključeno da je Maradona prošao kroz agoniju, umirao je od šest do osam sati, dok je pod sumnjom i njegov lekar Leopold Luke koji je falsifikovao potpis.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija