• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2021

20:39 >> 23:35

TRANSFERI UŽIVO /27. JANUAR/!  Ljorente u Udinezeu! Frimpong u Bajeru!

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO /27. JANUAR/! Ljorente u Udinezeu! Frimpong u Bajeru!

Podeli vest

Novi dan i nova uzbuđena na fudbalskoj pijaci, koja možete pratiti uz Informer.rs

23:34 - Iako je Frenk Lampard završio svoju epizodu u Čelsiju, uskoro bi mogao da dobije novi posao! Veliko interesovanje za legendarnog fudbaler pokazao je Seltik!

23.00 - Kako prenosi brazilski Globo, talentovani napadač Fluminensea Kajiki mogao bi da bude sledeća velika zvezda brazilskog fudbala. Žele ga Šahtjor i Siti.

22.30 - Kamerunac Nikolas Enkulu bi mogao da napusti Torino, Parma je zainteresovana za njegove usluge.

22.00 - Veliki broj klubova je zainteresovan za Urugvajca Lukasa Toreiru, pošto je na pozajmici u Atletiku dobio priliku tek dva puta da startuje u dosadašnjem toku sezone. Ostaje da se vidi gde će odlučiti da nastavi karijeru...

21. 30 - Levi bek Žordan Amavi bi mogao da napusti Olimpik Marsej, a zainteresovani su Arsenal i Napoli.

20.30- Zvanično, iskusni španski napadač  Fernando Ljorente je novi fudbaler Udinezea. Bivši igrač Atletik Bilbaa, Juventusa, Totenhema i Napolija parafirao je ugovor sa Zebrama do leta 2022. godine.

 

 

20.00 - Parma je blizu angažovanja Denisa Mana iz FCSB-a, a poslali su ponudu i Bajernu za Zirkzija!

19.50 - Milan je zainteresovan za levog beka Palmeirasa. Urugvajac ima odličnu sezonu iza sebe i višegodišnji ugovor sa ekipom iz Sao Paula, pa Milan neće imati lak zadatak. Palmeiras ga je platio 5.500.000 evra, jasno je da će sada zahtevati mnogo više.

19. 20 - Parma je odustala od veziste Sevilje. Trener D'Aversa ne misli da bi Mudo Vaskez predstavljao pojačanje za njegovu ekipu.

19.00 - Bajer Leverkuzen je angažovao defanzivca Žeremija Frimponga iz Seltika, koji je potpisao četvorogodišnji ugovor sa nemačkim klubom. Za desnog beka plaćeno  13.500.000 evra.

 

 

18.30 - Argentinac Matea Musakio je zvanično novi igrač Lacija! Bivši igrač Viljareala je potpisao šestomesečnu saradnju sa klubom iz Rima, uz opciju da saradnju produži do leta 2023. godine. Milan je na njegovoj prodaji zaradio 1.000.000 evra.

 

 

18.00 - Defanzivac Stouka Tom Edvards stigao je u Njujork Red Bula na pozajmicu do kraja sezone u MLS ligi.

 

 

17.50 - Mesut Ozil je i zvanično promovisan u Istanbulu. Potpisao je sa istanbulskim gigantom trogodišnji ugovor i tom prilikom istakao da je ostvario dečački san. Takođe je bio izričit i rekao sa se nikada više neće vratiti u Bundesligu, niti igrati za reprezentaciju Nemačke!

 

 

17.25 - Okaj Jokušlu je sledeća želja Vest Bromviča. odnosno trenera Sema Alardajsa i njegovog stručnog štaba. Ekipa želi vezistu na pozajmicu, ali Selta bi radije da ga proda. Kompromis bi bio pozajmica sa obaveznim otkupom!

17.00 - Janik Bolasi je na izlaznim vratima Evertona. Nije prijavljen za Premijer ligu, a ima ponudu Sivaspora i izgleda da će karijeru nastaviti u Turskoj.

16. 50 - Kako prenose turski mediji, posle Mesuta Ozila, postignut je dogovor i sa Musom Maregom iz Porta, snažnim napadačem iz Malija kojem ugovor ističe na kraju sezone! Marega u Fener stiže kao slobodan igrač!

16.15 - PSŽ je navodno rešio da dovede Alija iz Totenhema , pa engleski mediji pišu i da je njihov reprezentativac presedeo prethodne dve utakmic kako bi naterao upravu da ga pusti u Pariz! Murinjo ipak očekuje da Dale Ali ostane u klubu.

15.51 - Grčki velikan PAOK, objavio je da u klub stiže veliko pojačanje – japanski fudbaler Šinđi Kagava. Bivši fudbaler Mančester junajteda i Borusije Dortmund potpisao je jednoipogodišnji ugovor sa solunskim timom.

 

 

 

15.29 Fakundo Pelistri iz Mančester junajteda na meti je dva kluba - Klub Briža i Alavesa. "Đavoli" nemaju nameru da ga prodaju, samo pozajmica dolazi u obzir.

15.24 - Ajntraht bi mogao da ostane bez sportskog direktora. Fredi Bobić je najveća želja Herte za upražnjeno mesto. Herta je otpustila trenera Bruna Labadiju i sportskog direktora Mihaela Preca, a generalni direktor kluba Karsten Šmit je izabrao Bobića kao savršenog kandidata.

15.18 - Srpski napadač Dušan Vlahović ne planira da napusti Fiorentinu. Vlahović je u julu 2018. godine stigao u Fiorentinu iz Partizana za 1.950.000 evra. Ugovor mu ističe u junu 2023. godine.- Fudbaler sam Fiorentine i trenutno mislim samo o Fiorentini. Moji agenti pregovaraju oko novog ugovora. Volim Firencu, volim Fiorentinu – zašto ne bih ostao? - rekao je Vlahović.

15.01 - Nakon Fenerbahčea i Vest Hema javio se još jedan klub koji želi Edina Džeku. Želi ga i Fenerov gradski rival Galatasaraj. 

14.14 - Luka Modrić će uskoro potpisati novi ugovor sa Realom. Kako Fabricio Romano tvrdi ugovaraju se samo sitni detalji pre zvanične objave.

13.50 - Martin Edegard je zvanično novi fudbaler Arsenala! Došao je na pozajmicu do kraja sezone.

 

 

13.13 - Kako prenose  afričk portali novi klub Ričmonda Boaćija biće skromni Vejle. Oni su naveli da će posle medicinskih pregleda potpisati kratkoročan ugovor i obavezati se na vernost Vejleu do kraja sezone. 

12.40 - Inter i Lautaro Martinez pregovaraju oko nove plate, Korijere delo Sport piše o plati od 5.000.000 evra godišnje. Izlazna klauzula iznosiće 110.000.000 evra, osim za Juventus, za crno-bele je 150.000.000.

12.15 - Napoli nijer zadovoljan učinkom Đenara Gatuza, pa traži novog trenera. Pored Rafaela Beniteza opcija je navodno i Masimilijano Alegri, piše Korijere delo Sport.

12.05 - Arsenal navodno hoće na leto uzme Erika Garsiju, kad mu istekne ugovor sa Mančester Sitijem.

11.55 - Antonio Konte kaže da Kristijan Eriksen ne ide iz Intera:
- Govorim isto već mesec dana. Ovo je Interov tim. Niko neće doći, niko neće otići. Ali niko mi ne veruje.

11.16 - Aleksandar Kokorin je stigao u Fiorentinu.

 

 

11.12 - Napolijev bek Kevin Malki je počeo lekarske preglede u Firenci. Viola ga uzima na pozajmicu sa pravom otkupa za 6.000.000 evra.

10.40 - Filipo Falko će do kraja dana i zvanično postati novi fudbaler Crvene zvezde. Zvezda je uspela da spusti obeštećenje, koje je u prvom trenutku tražio Leće. Imao je Filip Falko izlaznu klauzulu od 1.500.000 evra, ali će srpski šampion uplatiti 500.000 manje i to u tri rate na tri godine. Prva rata biće u narednih mesec dana.

Foto: ap photo

 

10.10 -  Seku Sanogo je raskinuo ugovor sa Al Itihadom i obavezao se na vernost Crvenoj zvezdi naredne dve godine, pa će ostati u crveno-belom dresu do 2023. Sanogo je prethodno bio na jednogodišnjoj pozajmici na Marakani, a šampion Srbije je uspeo da sačuva veoma važnog igrača kog je Al Itihad platio čak sedam miliona evra.

Foto: Starsportphoto

Dejan Stanković i Seku Sanogo

10.02 - Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde El Fardu Ben bio je na meti Arisa, ali grčki klub ipak nije uspeo da ga dovede. Njegova plata je bila prevelika za uslove tima iz Soluna, prenosi Mondo, pa su se u klubu okrenuli iskusnom domaćem napadaču. 

10.01 - Crvena zvezda spremna je da ponudi fudbaleru Aleksandru Dragoviću (29) godišnju platu od pola miliona evra, saznaje Informer! Iskusnom štoperu Bajera iz Leverkuzena ugovor ističe na kraju sezone, a direktor crveno-belih Zvezdan Terzić do juče je u Dubaiju pregovarao s Dragovićevim menadžerima.

Foto: AP/Photo

 

10.00 - Dobro jutro i dobro došli na blog posvećen dešavanjima na fudbalskoj pijaci. Sva dešavanja možete pratiti uživo uz portal Informer.rs, a pogledajte kako je protekao jučerašnji dan kada su transferi u pitanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija