• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2021

10:00 >> 23:20

TRANSFERI UŽIVO /28. JANUAR/! Falko napokon Zvezdin! Tošić u Turskoj! Džeko u Interu, Sančez u Romi!?

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO /28. JANUAR/! Falko napokon Zvezdin! Tošić u Turskoj! Džeko u Interu, Sančez u Romi!?

Podeli vest

Novi dan i nova uzbuđena na fudbalskoj pijaci, koja možete pratiti uz Informer.rs

21:48 - Veteran Sejad Salihović vratio se u Hofenhajm. On će do kraja sezone igrati za drugi tim kluba iz Zinshajma.

20:54 - Napadač Verdera iz Bremena Milot Rašica poslednjih dana dovodio se u vezu sa Lajpcigom i Leverkuzenom, ali čini se da će ostati na severu Nemačke kako bi Verder ostao u borbi za ostanak. 

20:12 - Milan je značajno napredovao u pregovorima sa predstavnicima Hakana Čalhanoglua oko novog ugovora. Paolo Maldini ponudio je turskom vezisti 4.000.000 po godini i ugovor do 2024, ali Turčin traži 5.000.000 evra. 

19:58 - Herta silno želi da angažuje Fredija Bobića, sportskog direktora Ajntrahta iz Frakfurta.

19:34 - "Skaj" javlja da je sve završeno oko pozajmice Džesija Lingarda u Vest Hem. Ceo posao koštaće Čekićare oko 3.500.000 funti.

18.20 - Marli Ake za 8.000.000 evra prešao je iz Marseja u Juventus. Franko Tongija za 8.000.000 evra iz Torina u Olimpik. Mogli su sammo da se trampe...

 

 

18.00 -Jedan od najboljih igrača Valensije Hose Luis Gaja (25) zatražio je po prvi put od kluba da mu dozvoli da ode! Pričalo se kako je za Gaju zainteresovana Barselona...

 

 

17.50 - Štoper Prestona Ben Dejvis (25) novi je igrač Seltika. Još je neizvesno da li dolazi u narednih nekoliko dana ili na kraju sezone kao slobodan igrač.

17.20 - Bajern je dodatno povećao otkupnu cenu za Džošuu Zirkzea. Govorilo se da bi Parma na kraju sezone trebalo da plati Nemcima 10.000.000 evra! Nove informacije kažu - 15.000.000! Možda se Parma ipak povuče...

17.00 - Italijan Filipo Falko zvanično je novi fudbaler Crvene zvezde! U petak potpisuje ugovor.

Foto: ap photo

Napokon u Zvezdi. Filipo Falko

16:44 - Nekadašnji reprezentativac Srbije, Duško Tošić potpisao je kratkotrajni ugovor sa Kasimpašom!

 

 

15.15 - Šuška se da su u toku pregovori Rome i Intera oko trampe. Edin Džeko bi mogao da obuče plavo - crni dres, a u suprotnom smeru bi krenuo Aleksis Sančez. 

Foto: REUTERS

Sančez blizu Rome!

15.00 - Aleksandar Pantić, bivši fudbaler Rada i Crvene zvezde, blizu je transfera iz kiparske Dokse u AEL! Klubovi su postigli dogovor, samo još da Pantić prihvati uslove ekipe koju sa klupe vodi Dušan Kerkez!

Foto: Starsportphoto©

Pantić na pragu kiparskog Aela

14.45 - Nica želi da otkupi Žan Kler Todiboa od Barselone! Barsa će biti srećna ako Nica želi da plati.

14.30 - Napadač Pordenonea Davide Dijao je stigao u Moncu. Transfer je  vredan 3.500.000 evra. Monca je rešena da napadne Seriju A.

14.00 - Drugu godinu uzastopno, Luka Adžić će početi na pozajmici u Emenu. Talentovani srpski ofanzivac koji je i na početku 2020. takođe prosleđen iz Anderlehta  u ovaj klub, kroz još jednu polusezonu će pokušati da podigne formu i dokaže da zaslužuje šansu.

Foto: crvenazvezdafk.com

Nekadašnji fudbaler Zvezde Luka Adžić otišao je na pozamicu iz Anderlehta u Emen

13:50 - Napadač Galatasaraja, Mbaje Dijanje ide na šestomesečnu pozajmicu Vest Bromvič Albionu. Ove sezone dao je 11 golova na 18 utakmica. VBA će imati opciju da ga otkupi.

13:30 - Krilo Evertona, Janik Bolasi, otišao je na pozajmicu u Midlzbro.

 

 

13.15 - Najskuplji golman prodat iz treće lige biće Niko Mantl (20) iz Unterhahinga. On stiže u Red Bul Salcburg! Platiće ga Austrijanci više od 2.000.000 evra!

13.00 - Na leto će, kad mu istekne ugovor sa Unionom, Kristofer Lenc otići u Ajntraht kao slobodan igrač! Ovaj levi bek će potpisati ugovor na tri godine.

 

 

12.50 - Predsednik brazilskog Santosa, Andres Rueda, potvrdio je da štoper Lukas Verisimo (25) ide u Benfiku posle finala Kopa Libertadores. Transfer je vredan 6.500.000 evra.

12.30- Ispunjena je želja trenera Rendžersa, Stivena Džerarda! Potpisan je predugovor sa defanzivcem Džekom Simpsonom. Stiže iz Bornmuta na leto kad mu istekne ugovor.

12.15 - Golman Kristal Palasa Visente Guaita na meti je Real Sosijedada, a katalonski "Mundo Deportivo" piše da je dogovor blizu.

11.53 - "Marka" navodi da bi Pari Sen Žermen mogao da pusti Kilijana Mbapea ukoliko Lionel Mesi stigne u "Grad svetlosti". U tom slučaju bi se u trku za Mbapea ušli Real Madrid i Liverpul.

11.30 - Italijanska "Gazeta delo Sport" tvrdi da Roma na sve načina pokušava da se otarasi Edina Džeka. Navodno, "vučica" je svog kapitena nudila Mančesterskim rivalima, Sitiju i Junajtedu, kao i Čelsiju, ali niko od njih nije zainteresovan.

11.12 - Monako želi na pozajmicu da dovede vezistu madridskog Atletika Lukasa Toreiru.

10.58 - Borusija Dortmund je krenula u ofanzivu na Monakovog ofanzivca Sofijana Diopa (20). U pitanju je igrač koji može da igra na svim pozicijama pred protivničkim golom, a cena ne bi bila ispod deset miliona evra.

10.41 - Kenan Kodro je iz Atletik Bilbaa prešao u Valjadolid.

 

10.17 - Kvinsi Promes želi da napusti Ajaks i ode u CSKA. Problem je što Moskovljani nude deset, a "kopljanici" traže 15.000.000 evra.

10.05 - Atalanta je našla potencijalnu zamenu za Papua Gomeza. Italijani su krenuli po Viktora Kovalenka iz Šahtjora.

10.00 - Dobro jutro i dobro došli na blog posvećen dešavanjima na fudbalskoj pijaci. Sva dešavanja možete pratiti uživo uz portal Informer.rs, a pogledajte kako je protekao jučerašnji dan kada su transferi u pitanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija