• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

01.02.2021

19:50

GATUZO NAPUŠTA NAPOLI! De Laurentis mu već našao zamenu

Fudbal

GATUZO NAPUŠTA NAPOLI! De Laurentis mu već našao zamenu

Podeli vest

Fudbalski klub Napoli i trener Đenaro Gatuzo završiće saradnju ovog leta, preneli su danas italijanski mediji

Kako je naveo Skaj Italija, prethodnih nedelja spekulisalo se o poziciji trenera, koji je u više navrata izrazio razočaranje situacijom u klubu, pa će saradnja biti prekinuta u junu.

Gatuzo je prošle sezone osvojio Kup Italije, ali ove sezone ne može da uhvati korak za vodećima, pre svega prvoplasiranim Milanom, za kojim zaostaje devet bodova.

Pojedini mediji preneli su da je predsednik Napolija Aurelio De Laurentis u kontaktu sa dosadašnjim trenerom Dalijena Rafaelom Benitezom, što je podstaklo spekulacije da će Gatuzo napustiti klub.

Foto: Reuters

Rafa Benitez je potencijalni naslednik Gatuza

Posle pobede protiv Parme (2:0), u nedelju, Gatuzo je rekao da je razočaran predsednikom kluba i istakao da je bio korektan jer je odbio ponude koje je dobio od drugih klubova.

Napoli je peti na tabeli Serije A.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)
Live TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)

Predsednik Evropske inicijative za stabilnost (ESI) Gerald Knaus izjavio je da se neke članice Saveta Evrope, uključujući Nemačku i Francusku, spremaju da blokiraju glasanje o pristupanju tzv. Kosova u Savet Evrope u maju. Knaus dodaje da je ovo usledilo nakon kampanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uključujući lični apel predsedniku Francuske Emanuelu Makronu da ne dozvoli glasanje o prijemu tzv. Kosova, kao i opredeljenost Srbije da kupi 12 francuskih aviona "Rafal". Na ovu temu u "Info jutru" govorio je politikolog Ognjen Gogić.

06.05.2024

12:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija