• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2021

17:10

BIVŠI TRENER ZVEZDE NE ZNA ŠTA PRIČA! Pljunuo pa polizao!

Fudbal

BIVŠI TRENER ZVEZDE NE ZNA ŠTA PRIČA! Pljunuo pa polizao!

Podeli vest

Nekadašnji trener Crvene zvezde Valter Zenga ponovo je u ljubavi sa suprugom Ralukom Rebedeom, iako je pre samo nekoliko meseci rekao da će se razvesti

Italijanski stručnjak Valter Zenga je pre samo par meseci potvrdio na Instagramu da se razvodi od supruge sa kojom ima dvoje dece, a inače žive u Dubaiju.

- Nažalost, odnosi među nama više nisu isti, zbog razdvojenosti, udaljenosti zbog mog posla... Već sam podneo zahtev za razvod u Dubaiju - napisao je Zenga.

Ipak, došlo je do totalnog preokreta! 

Foto: Starsportphoto

Zenga menja mišljenje kako vetar duva...

Zenga je rekao da je u ljubavi sa svojom decom iz prethodnih brakova, a evo šta je legendarni golman izjavio gostujući u televizijskoj emisiji.

- Apsolutno je netačno da ću se razvesti od Raluke. Istina je da sam u oktobru objavio post na društvenim mrežama, međutim, obrisao sam ga posle osam sati - rekao je Zenga, osvrnuvši se i na odnos sa decom iz drugog braka (Raluka mu je treća žena).

Foto: Instagram

Zenga je posle osam sati promenio mišljenje o razvodu...

- Dao sam im na raspolaganje vilu, uvek ću im biti na raspolaganju - rekao je Zenga, koji se posle dužeg vremena sreo sa ćerkom, prilikom učešća u VIP Velikom bratu.

Nekadašnji čuvar mreže Intera i italijanske fudbalske reprezentacije pre tri godine je odlukom suda u Ankoni morao da isplati ćerki Andrei i sinu Nikolu po 30.000 evra na ime troškova alimentacije u tužbi koju je protiv njega podnela bivša supriga Roberta Termali.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17