• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2021

17:41

TUGA! UMRO U SNU U 31. GODINI! Nekadašnji reprezentativac Srbije iznenada preminuo!

Fudbal

TUGA! UMRO U SNU U 31. GODINI! Nekadašnji reprezentativac Srbije iznenada preminuo!

Podeli vest

Neverica i tuga! Nišlija Miloš Đorđević (31), bivši reprezentativac Srbije u futsalu preminuo je u noći između srede i četvtrka u snu, u svom porodičnom domu

Tragičnu vest o smrti mladog sportiste  potvrdili su počasni predsednik futsal kluba “Kalča”, dr Vladan Miladinović Koska i sportski direktor Zoran Benić.

- Ovo je strašno, 47 godina sam u klubu i ovako nešto se nije desilo. On je sportista, završio je DIF, porodičan čovek, naš najbolji igrač…. Ovo nas je raznelo, zaista… Svojom igrom ali i ponašanjem zaslužio je najdublje poštovanje – kazao je Miladinović.

On je rekao da je Đorđević u sredu uveče bio na treningu kluba, ali da ništa nije ukazivalo da će mu pozliti.

 

 

- Nakon treninga je bio dobro, slao je neke postove, a u toku noći je iznenada umro! Ne bih da spekulišem oko uzroka smrti, to će se utvrditi. Strašno. Ne znam kako ćemo bez njega nastaviti dalje, on je bio bolji igrač za klasu od svih – rekao je potrešeno Miladinović.

Sportski direktor, Zoran Benić, jedva je uspeo da progovori nekoliko reči, jer je bio u velikom šoku.

Strašno, on je ostavio dubok trag u našem klubu, zaista nisam u stanju da govorim. Suviše mi je teško – kazao je Benić.

 

 

Miloš je rođen 23. aprila 1989. godine u Nišu. Osnovnu i srednju školu završio je u rodnom gradu, a diplomirao je takođe u Nišu, na Fakultetu Sporta i Fizičkog vaspitanja. Počeo je bogatu futsal karijeru u KMF Ekonomistu iz Niša, a nosio je i dresove Kopernikus Vidri, Vinter sporta i u dva navrata Kalče. Bio je član univerzitetske selekcije Srbije a nastupao je i za „A“ reprezentaciju naše zemlje. Iza Đorđevića je ostala supruga i dve ćerkice.

Sahrana Miloša Đorđevića će biti u subotu, 13. februara, u Niškoj Banji, na Novom groblju u 13 časova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...
Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...

Mesecima je trajalo preganjanje i pregovaranje oko termina i vrste izbora, a kada je pao kakav-takav dogovor vlasti i opozicije, usledila je nikad kraća i nikad nevidljivija kampanja, pa retko ko ima utisak da će veliki deo Srbije za šest dana ponovo izaći na birališta, a da već u četvrtak u ponoć počinje čuvena predizborna tišina.

27.05.2024

10:05

Vesti

Male boginje u KBC "Zemun": Obolela četiri zdravstvena radnika
Društvo

Male boginje u KBC "Zemun": Obolela četiri zdravstvena radnika

U Bolnici za ginekologiju i akušerstvo Kliničko-bolničkog centra "Zemun" četiri zdravstvena radnika obolela su od morbila, a kako je za potvrdila dr Slavica Maris, epidemiološkinja i načelnica Jedinice za zarazne bolesti Gradskog zavoda za javno zdravlje, oni su oboleli u periodu od 12. do 21. maja.

27.05.2024

15:32

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija