• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.02.2021

19:24

PARTIZANOV PENAL ČIST, ZVEZDIN NE! Sudijski EKSPERT priznao, Vojvodina je OŠTEĆENA! /VIDEO/

Fudbal

PARTIZANOV PENAL ČIST, ZVEZDIN NE! Sudijski EKSPERT priznao, Vojvodina je OŠTEĆENA! /VIDEO/

Podeli vest

Kompletirano je 21. kolo Linglong Superlige Srbije, te je sudijski ekspert Zdravko Jokić analizirao suđenje u rundi koja je iza nas. Jokić ističe da grešaka na utakmicama večitih rivala nije bilo, ali da je Vojvodina oštećena protiv Čukaričkog

Prva tema za analizu bio je drugi gol Partizana u pobedi nad Novim Pazarom kada je arbitar pokazao na belu tačku nakon kontakta Bibrasa Natha sa defanzivcem protivničke ekipe. 

- Sudija je bio dijagonalno, imamo povlačenje koje je trajalo kratko, igrač je pušten, a sudija je tu jedini da proceni da li je to povlačenje bilo takvo da je fudbaler Partizana morao da odustane od igre. Bilo je u vidokrugu sudije. Deluje da je kratko trajalo, međutim vidi se da je dres odvojen od tela i to može da doprinese da je sudija bio u pravu. Opravdana odluka - rekao je Jokić za "TV Arena sport". 

Jokić se potom pozabavio utakmicom iz Niša u kom je Radnički ukrstio koplja sa Crvenom zvezdom. Oba tima su često prigovarala glavnom arbitru Simoviću. Glavno pitanje bilo je da li je Zvezda oštećena za penal protiv Radničkog? Nikola Stevanović je zahvatio loptu rukom u kaznenom prostoru. 

- Ne bih rekao, telo je bilo prvo, pa ruka - istakao je sudijski ekspert. 

Bilo je govora i o kontaktu Pavkova sa golmanom Ristićem pre gola Mirka Ivanića. 

- Pa... Mislim da je golman odigrao, pa uleteo u igrača. Po meni je sudija dobro procenio. 

Za kraj Zdravko Jokić analizirao je i dešavanja za utakmice Čukaričkog i Vojvodine, a nekadašnji arbitar smatra da je novosadski tim oštećen. 

- Pomoćni sudija je trebalo da bude kod zastavice da bi bio 100 odsto siguran da je lopta napustila teren. Ako je lopta i pola centimetra dodirivala liniju, ona je i dalje u igri. Moj je utisak da je gol i da nije trebalo da bude poništen. Sudija nije u liniji, baš me interesuje kako je mogao da vidi - rekao je Zdravko Jokić i konstatovao da su ostale odluke Miloša Milanovića bile na mestu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 3 godine

TAJ JOKIĆ MI UOPŠTE NE ULIVA POVERENJE DA JE NEKI STRUČNJAK.

Krstivoj

pre 3 godine

Komentar Zdravka Jokića kod povlačenja Natha: "Deluje da je kratko trajalo, međutim vidi se da je dres odvojen od tela i to može da doprinese da je sudija bio u pravu. Opravdana odluka" Na snimku se vidi da je povlačenje i samo padanje Natha trajalo par desetinki sekunde. Ne možemo pomoću snimka utvrditi da li je Natho pao pre ili u trenutku Povlačenja. Pogledajte snimak procenite sami. https://www.youtube.com/watch?v=vOycQGXTwS0 Nikola Stevanović je zahvatio loptu rukom. Komentar Zdravka Jokića: Ne bih rekao, telo je bilo prvo, pa ruka. Pogledajte snimak. Koji te to deo tela lopta pogodila Nikolu Stevanovića pre nego što ga je pogodila u ruku. Na snimku se situacija jasno vidi.

Krstivoj

pre 3 godine

"Telo je bilo prva pa ruka" Jokić vidi što niko ne vidi. hahahahahaha

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija