• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2021

21:41

BIO JE FUDBALER ZVEZDE, SADA JE TRENER RADNIKA KOJI GOSTUJE PARTIZANU! Crno - beli su najbolji u Srbiji, ali...

Fudbal

BIO JE FUDBALER ZVEZDE, SADA JE TRENER RADNIKA KOJI GOSTUJE PARTIZANU! Crno - beli su najbolji u Srbiji, ali...

Podeli vest

Ne zna tim iz Surdulice za popraz ove godine, odlično igra Radnik koji sa klupe predvodi Slavoljub Đorđević, a u nedelju će imati priliku da pokuša da bude prvi koji će otkinuti neki bod Partizanu. Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde kaže da idu na noge Partizanu koji je najbolja ekipa u zemlji, ali naravno posle Zvezde

Radnik je u tri meča ove godine dva puta remizirao i jednom pobedio, a sada ih očekuje meč sa Partizanom (nedelja, 13:00, stadion JNA), koji je ubedljiv od starta i apsolutni je favorit. Slavoljub Đorđević, trener Surduličana svestan je koliko ih težak ispit očekuje... 

- Igramo sa timom koji je posle Crvene Zvezde bez sumnje najbolja ekipa u Srbiji. Partizan je jedna dobra ekipa, sa dobrim i stabilnim trenerom koji je uspeo da sprovede svoje ideje što se i pokazalo kao dobro. To je ekipa koja se dosta stabilizovala i mnogo bolje izgleda nego u prvom delu prvenstva i evo sada ima dobar niz pobeda za redom. Sve ovo ukazuje da nas čeka jedna jako, jako teška utakmica u nedelju - kaže šef stručnog štaba Radnika.

Foto: printscreen

Đorđević zna koliko težak posao očekuje Radnik protiv Partizana...

On ističe da je njegov tim u odličnoj formi, a iako će Partizan dominirati na ovom susretu, Radnik ima svoju šansu. 

- Mi smo u dobroj formi i učinićemo sve da napravimo pozitivan rezultat. Sigurno je da će oni biti dominantniji, ali opet kažem da i mi imamo određeni kvalitet i pokušaćemo da to iskoristimo i pokušaćemo da ih ugrozimo - zaključio je Slavoljub Đorđević.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!
Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!

Pobeda Srpske vojske na Ceru je bila istorijska, ali gubici u ljudstvu bili veliki. Iz stroja je izbačeno čak 259 oficira i 16.045 podoficira i vojnika. Za tadašnju Srbiju od oko 4 miliona stanovnika, to je bio nenadoknadiv gubitak, naročito imajući u vidu da je u Balkanskim ratovima 1912-13 Srpska vojska izgubila oko 44 hiljade oficira, podoficira i vojnika. Veliki gubici u starešinskom kadru bili su istovremeno i veliki gubici srpske inteligencije i školovanih starešina. Ovo je priča o 1.300 kaplara.

08.05.2024

07:05