• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2021

18:22

NI REČ O ZVEZDI! Trener Milana "KUKAO" o problemima pred revanš!

Fudbal

NI REČ O ZVEZDI! Trener Milana "KUKAO" o problemima pred revanš!

Podeli vest

Trener fudbalera Milana Stefano Pioli rekao je danas da očekuje težak meč protiv Crvene zvezde i dodao da će njegova ekipa morati da odigra dosta kvalitetno ako želi da prođe dalje u Ligi Evropa

- Put u Evropi je bio težak. Normalno je da se suočavamo sa poteškoćama, ali smo uspeli da ih prevaziđemo. Sutra imamo malu prednost... Moraćemo da odigramo dosta kvalitetno ako želimo da prođemo dalje - rekao je Pioli, prenose italijanski mediji.

- Imam igrače da održim visok nivo, čak i sa utakmicama na svaka tri dana. Poznajemo protivnika, poznaje i on nas. Biće to teška utakmica, ali je u našem dvorištu. Želimo da idemo dalje u Evropi - dodao je on.

Foto: reuters

Fudbaleri Milana, posle 2:2 u Beogradu, sutra dočekuju Crvenu zvezdu u revanš meču šesnaestine finala Lige Evropa.

Rosoneri su poraženi u poslednja dva meča u Seriji A, od Specije i Intera.

- U nedelju nismo bili srećni, ali postojala je želja za ponovnim pokretanjem. (Protiv Intera) samo pogrešili u nedostatku intenziteta bez lopte, posebno u prvih pola sata. Nije neuspeh izgubiti utakmice, neuspeh je odustati nakon pada. Moramo da počnemo ponovo da igramo intezivno i kvalitetno, već od sutra - rekao je Pioli i istakao da je njegova ekipa motivisana i "gladna" kao i pre nekoliko nedelja.

Odbrana Milana nije bila na zavidnom nivou u poslednje vreme, ali je Pioli naveo da je uvek pogrešno deliti odgovornost na pozicije u timu.

Foto: reuters

- Trudimo se da napadamo i da se branimo kao tim. Činjenica da smo primili toliko golova sugeriše da nam je ponekad nedostajalo koncentracije. Moramo ponovo da počnemo da igramo sa ritmom i doslednošću - rekao je on.

Na udaru kritika bio je i kapiten Alesio Romanjoli, a trener Milana je istakao da ne voli igru pronalaženja žrtvenog jarca.

- Pobeđujemo kao tim, gubimo kao tim - rekao je Pioli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stršljen

pre 3 godine

Ako Zvezda ne pobedi samu sebe ili to ne učine sudije, Milan sigurno ispada jer je njegov kavalitet tu negde kao Javor iz Ivanjice.

DA LI JE PIOLI POTCENIO ZVEZDU!? Italijan se PRAVDAO na konferenciji!
Fudbal

DA LI JE PIOLI POTCENIO ZVEZDU!? Italijan se PRAVDAO na konferenciji!

Trener Milana Stefano Pioli zadovoljan je rezultatom koji je njegova ekipa ostvarila na Marakani, iako su golom Milana Pavkova u 93. minutu Rosoneri ispustili pobedu - 2:2 (0:1). Nakon utakmice, streteg crveno-crnih rekao je da nije potcenio Zvezdu, te da je sastav koji je igrao u ovom trenutku najbolji koji ima

18.02.2021

21:40

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija