• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

25.02.2021

10:17

S PIKSIJEM IDEMO NA MUNDIJAL! Rajković oduševljen: Nadam se da računa na mene, dobro branim!

Fudbal

S PIKSIJEM IDEMO NA MUNDIJAL! Rajković oduševljen: Nadam se da računa na mene, dobro branim!

Podeli vest

Predrag Rajković kaže da se raduje saradnji s Draganom Stojkovićem i smatra da će "orlovi" uz Piksija uspeti da obezbede plasman na naredno veliko takmičenje

Srećan sam što će Dragan Stojković Piksi biti novi selektor Srbije i verujem da ćemo s njim ostvariti cilj da se plasiramo na Svetsko prvenstvo u Katar, kaže golman "orlova" Predrag Rajković.

Valjda računa na mene

Čuvar mreže francuskog Remsa bio je suviše mali da bi pamtio Piksijeve majstorije iz igračkog perioda, ali kaže da je dobro upoznat s time kakav je Stojković bio igrač i lider.

Pravi spoj

Piksi je odličan trener i čovek koji mnogo voli svoju zemlju, a to je kombinacija koja će nam doneti dobre stvari
Predrag Rajković


- Bio sam srećan kad sam čuo da će Piksi biti selektor. On je veliko ime srpskog fudbala, znamo svi kakav je bio igrač, iako sam mlad i nisam ga gledao uživo, ali sam pogledao mnogo snimaka njegovih golova i majstorija. Odličan je trener, a i mnogo voli Srbiju. U toj kombinaciji nemam dilemu da ćemo sa njim izboriti neko veliko takmičenje. Naš sledeći cilj je plasman na Svetsko prvenstvo, nadam se da ćemo dobro startovati u martu - kaže Rajković za Informer.

Piksi još nije zvanično predstavljen kao šef stručnog štaba "orlova", ali je navodno sa nekim od vodećih reprezentativaca već obavio razgovore u vezi s budućom saradnjom.

- Mene još nije zvao, ni on, ni neko od njegovih pomoćnika. Moguće je da je zvao neke starije igrače. Bio bih stvarno srećan da me pozove, da pita kako sam. Nadam se i da hoće i da računa na mene, jer ove sezone dobro branim. Najveća čast je igranje za reprezentaciju i verujem da ću nastaviti da budem redovan na spisku reprezentacije - priča Rajković.

Foto: Starsportphoto

 

PSŽ ostaje bez titule

Rajković, čiji je Rems u donjoj polovini tabele francuske Lige 1, smatra da neprikosnoveni PSŽ ove sezone neće odbraniti titulu.

- Ne deluje mi da će Pariz Sen Žermen biti šampion iako ima fantastičan tim. Utisak mi je da Lil radi izvanredan posao. I kad im nije išlo, uspevali su da pobeđuju, a tako se osvajaju titule. Morate da pokažete da ste jaki i kad nije sve u najboljem redu.  Što se mog kluba tiče, u mirnoj smo zoni, ne plašimo se eliminacije u niži rang takmičenja, ali nije realno ni da jurimo Evropu. Ja sam za sada tu, pa videćemo od leta da li ću menjati sredinu - kaže Rajković.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija