• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2021

21:00

KRAJ ZA HOFENHAJM! Seča FAVORITA! Ispali Napoli, Benfika... /VIDEO/

Fudbal

KRAJ ZA HOFENHAJM! Seča FAVORITA! Ispali Napoli, Benfika... /VIDEO/

Podeli vest

Seča "favorita" u šesnaestini finala Lige Evrope. Takmičenje u prvoj nokaut rundi završili su Napoli, Hofenhajm, Benfika, Lil i Salcburg

Imao je Hofenhajm sve u svojim rukama u prvom meču protiv Moldea. Vodili su Nemci sa 2:0, a potom i 3:1, ali je norveški tim uspeo sve da nadoknadi i izvuče nerešeno. Sada je na Prezero Areni Molde upisao pobedu kojom su obezbedili plasman u narednu fazu takmičenja - 2:0 (1:0). 

Poveli su Norvežani preko Andersena u 20. minut, a isti igrač postavio je konačan rezultat u 95. minutu susreta.

Doživeo je Napoli šokantan poraz protiv Granade od 2:0 u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope. Uspeli su Napolitanci na stadionu Dijega Armanda Maradone da upišu trijumf od 2:1, ali ne i da nadoknade minus iz Španije, te je takmičenje za jednog od najvećih favorita gotovo posle samo jedne nokaut runde. 

Poveo je domaćin preko Zjelinskog u trećem minutu. Delovalo je da će Napoli brzo nadoknaditi minus iz prvog meča, ali je Montoro u 25. minutu doneo izjednačenje. Uspeo je Ruiz u 59. da ponovo donese prednost svom timu, ali to nije bilo dovoljno za prolaz. 

Prava drama viđena je u Londonu gde je Arsenal dočekao Benfiku! Posle 1:1 iz prvog meča, Arsenal je na Karaiskakisu u Grčkoj imao imperativ pobede. Uspela je četa Mikela Artete preko Aubamejanga da povede, ali je Gonsalves u 43 poravnao. 

Uspeli su Orlovi preko Silve u 61. minutu da povedu, a onda je usledio veliki preokret Arsenala. Tirni je u 67. ponovo izjednačio da bi tri minuta kred kraj meča Aubamejang upisao novi gol i overio plasman u narednu rundu. 

Ajaks je pobedom protiv Lila od 2:1 overio prolaz u narednu rundu. Rendžers je deklasirao Antverpen sa 5:2, Šahtjor je upisao i drugu pobedu protiv Makabi Tel Aviva, ovoga puta 1:0, dok je Viljareal na vom terenu pobedio Salcburg sa 2:1 i tako eliminisao austrijskog šampiona. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija