• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2021

23:07

MIHA IDE NA SANREMO! Sigurno pevam bolje od Ibre! Dotakao se i Lacija...

Fudbal

MIHA IDE NA SANREMO! Sigurno pevam bolje od Ibre! Dotakao se i Lacija...

Podeli vest

Trener Bolonje Siniša Mihajlović bio je raspoložen nakon pobede nad Lacijom (2:0), pa je medijima izneo planove za Sanremo i otkrio koliko voli italijansku muziku

Trener Bolonje Siniša Mihajlović je u dobrom raspoloženju medijima poručio i da će otići na čuveni Sanremo, na kome će biti i as Milana, Zlatan Ibrahimović.

- Zaista volim italijansku muziku, imam mnogo prijatelja pevača. Ali, idem dan posle utakmice sa Kaljarijem, pa ću verovatno utanjiti sa glasom i neću pevati dobro. Ali ću sigurno bolje pevati od Ibre -  našalio se Mihajlović.

Prokomentarisao je sprski trener naravno  i pobedu njegovog tima nad Lacijom...

- Odigrali smo odličan meč, inače ne bismo mogli da dobijemo. Posle penala koji je odbranio skorupski i gola koji je dao Mbaje bilo je nemoguće ne pobediti na ovom meču. Imali smo veći intezitet na terenu, pritisnuli smo ih visoko i imali dobru kontrolu kada lopta bila kod nas. Dobro smo počeli, pogrešili smo u nekom odlukama, ali generalno sam veoma zadovoljan učinkom. Nedostajalo nam je nekoliko važnih igrača, ali odigrali smo dobro i zasluženo pobedili - rekao je Mihajlović, koji je nekada nosio dres Lacija.

Foto: reuters

Ima razloga za zadovoljstvo Mihajlović...

Bolonju u narednom meču očekuje Kaljari...

- Mi smo tim koji želi da se nadigrava u svakoj utakmici. Često stvaramo dosta šansi, ali ne postižemo golove. Napred smo brzi i opasni u igri jedan na jedan, uvek se nadigravamo, a onda primamo golove iz nekih grešaka. Ali je ovaj put sve prošlo u redu. Imali smo dugo problema sa povredama, sada smo se gotovo svi oporavili i pokušavamo da uradimo ono što moramo. Videćemo gde ćemo biti na kraju, ali ako nastavimo ovako mislim da ćemo uskoro izboriti opstanak u ligi - zaključio je Siniša Mihajlović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59