• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.02.2021

09:59

BIVŠI GOLMAN ARGENTINE OPTUŽEN ZA UBISTVO posle teške saobraćajne nesreće! /FOTO/

Fudbal

BIVŠI GOLMAN ARGENTINE OPTUŽEN ZA UBISTVO posle teške saobraćajne nesreće! /FOTO/

Podeli vest

Nekadašnji golman fudbalske reprezentacije Argentine Pablo Kavaljero, osumnjičen je za ubistvo iz nehata

On je bio učesnik saobraćajne nesreće, a tom prilikom život je izgubio Huan Rivero (57). Pretpostavlja se da je Kavaljero svojim automobilom Tiguan usmrtio drugog učesnika u saobraćaju.

Iako je sa obližnje naplatne rampe pozvana hitna pomoć, Rivero je tragično izgubio život na licu mesta i oni su mogli samo da konstatuju smrt.

Pablo Kavaljero je osumnjičen za ubistvo iz nehata, a njegov automobil je zaplenjen dok se ne sprovede detaljna istraga. Po informacijama iz Argentine, Kavaljero se vraćao sa utakmice Argentinos Juniors - Velez(2:0). Na putu kući, kod mesta Ečeveri, dogodila se nesreća u kojoj je poginula jedna osoba, a golman prošao bez težih povreda.

 

 

Pablo Kavaljero (46) je trenutno sportski direktor Veleza iz Sarsfilda, a bogatu igračku karijeru gradio je u Južnoj Americi i Evropi. Ponikao je u redovima Veleza, nosio dres Junion Santa Fea, a u Španiji branio za Espanjol, Seltu i Levante. Karijeru je završio u Urugvaju, noseći dres slavnog Penjarola.

Sa ekipom Espanjola je osvojio Kup kralja, dok je sa Seltom stigao i do evropskog trofeja, u Intertoto kupu. U sezoni 2002/03 osvojio je trofej Rikardo Zamora za najboljeg golmana Primere. Sa reprezentacijom Argentine je osvojio zlato na Olimpijskim igrama 1996. godine, a dva puta je bio učesnik Mundijala. Bio je deo reprezentacije na Svetskim prvenstvima 1998. i 2002. godine, a ukupno je sakupio 26 nastupa za državni tim.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija