• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2021

12:15

HOĆU DA GINEMO ZA DRES, GRB I HIMNU... Piksi jednom izjavom bacio Srbiju u trans!

Fudbal

HOĆU DA GINEMO ZA DRES, GRB I HIMNU... Piksi jednom izjavom bacio Srbiju u trans!

Podeli vest

Legenda našeg fudbala Dragan Stojković Piksi danas je napunio 56. godina i zvanično preuzeo fudbalsku reprezentaciju Srbije

Legendarni fudbaler vodiće "orlove" u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru

Piksi je bio jasan, biće teških momenata, a odjekuje Srbijom jedna njegova izjava prilikom promocije.

- Uveliko se pripremamo, analiziramo protivnike od kojih su prva dva izuzetno teška i realno, naši glavni rivali za prva dva mesta u grupi. Kao što sam nedavno izjavio, moramo da budemo jedinstveni, da ginemo za dres naše zemlje, grb i himnu - poručio je novi selektor celoj Srbiji.

Stojković želi da Srbija dominira, da igra na gol više.Nema sumnje, kada se navijači budu vratili, igrače "orlovi" pred punim tribinama.

Foto: fss

Dragan Stojković i Marko Pantelić

- Nema drugog načina da se dođe do uspeha. Rezultat je prioritet, ali isto tako hoću da mi dominiramo, da želimo gol više i mi budemo ti koji će kontrolisati utakmicu. Biće i teških momenata, ali će i tada biti neophodno jedinstvo, vera i optimizam da će prva sledeća utakmica biti bolja. Još jednom želim da se zahvalim Fudbalskom savezu Srbije na poverenju i nadam se da ćemo zajedno imati razloga da se radujemo uspesima naše reprezentacije - rekao je Dragan Stojković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boris

pre 3 godine

Ma kako da ne sve ti verujemo, vidi se da ce da gines, ali samo neznam zasta, dali za dres, grb, himnu ili za 1 200 000 (milion i dvesta hiljade) Eura koje si trazio i dobio od FS Srbije !!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija