• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2021

20:09

UEFA POKRENULA POSTUPAK PROTIV ZVEZDE ZBOG IBRAHIMOVIĆA! Prostak skupo koštao crveno - bele!

Fudbal

UEFA POKRENULA POSTUPAK PROTIV ZVEZDE ZBOG IBRAHIMOVIĆA! Prostak skupo koštao crveno - bele!

Podeli vest

Uvrede na račun Zlatana Ibrahimovića od strane pojedinca koji je gledao duel Crvene zvezde i Milana, nisu promakle ni ljudima iz UEFA

Loše vesti za Zvezdu!

Sada je  i zvanično! UEFA je saopštila da je istraga završena i pokrenut disciplinski postupak protiv crveno-belih.

Foto: Starsportphoto

Zbog jednog prostog čoveka, ceo klub će ispaštati...

Šampionu Srbije se na teret stavljaju rasističko ponašanje, provokativno i uvredljivo navijanje i kršenje Kovid 19 protokola (paragrafi 4, 6 i 17.1.7, koji se, između ostalog, odnose na socijalno distanciranje i higijenske mere među gledaocima i u novinarskoj loži)!

Crvena zvezda je uputila javno izvinjenje Šveđaninu zbog prostačkog ponašanja pojedinca i istakla da će u saradnji sa nadležnim organima pronaći pomenutog pojedinca i insistirati da snosi sve posledice takvog ponašanja!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
alekmaric93

pre 3 godine

Treba naci tog olosa i njega kazniti. Nije fer da ceo klub ispasta zbog njega

Zoran Užice

pre 3 godine

Taj nazovi navijač nije ustvari navijač već gost iz lože. Navijači nisu bili na stadionu. Sve vreme dok je vređao Ibrahimovića niko se nije čuo sem njega. Ili su odobravali ili uplašili, možda je žestoki momak. Tako da klub mora da snosi odgovornost za incident, nije to naša liga. Sledeći put da se zna ko zaslužuje mesto u loži.

NEBOJŠA

pre 3 godine

уколико се не нађе вко је вређао ибру сменити терзу и мркелу,јер су они звали госте у ложу.то је бре срамота за наш клуб,а том магарцу забранити улаз на маракану

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija