• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2021

23:37

BARSA DOBILA PREDSEDNIKA! Laporta opet na mestu uspeha! Stiže i Krojf!

Fudbal

BARSA DOBILA PREDSEDNIKA! Laporta opet na mestu uspeha! Stiže i Krojf!

Podeli vest

Posle 11 godina na Nou Kamp se vratio Đoan Laporta! Nekadašnji prvi čovek katalonskog kluba pobedio je na predsedničkim izborima i zamenio Đozepa Mariju Bartomeua, koji se povukao iz fotelje u oktobru

Đoan Laporta je dobio ogromnu podršku  i pobedio protivkandidate Viktora Fronta i Tonija Freišu. Za njega je glasalo oko 59,91 odsto birača!

On će početi drugi mandat u Barsi! Svi se nadaju da će ponoviti nekadašnji uspeh! Od 2003. do 2010.  klub je četiri puta bio prvak Španije, osvojio dva puta Ligu šampiona, a fenomenalni tim je vodio Pep Gvardiola!

 

Foto: printscreen

Mesi je u sjajnim odnosima sa Laportom!

Svet je uživao tada da gleda Barsu! 

Laporta je u sjajnim odnosima sa kapitenom Lionelom Mesijem! Rekao je da će, ukoliko pobedi, Argentinac sigurno ostati! Sada se svi pitaju hoće li moći ti da ispuni!

Laporta će funkciju sportskog direktora poveriti Đordiju Krojfu, sinu legendanorg Johana. On je bio fudbaler Barselone, Mančester junajteda, Alavesa, Espanjola, Metalurga iz Donjeckaa....

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija