• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.03.2021

15:50

ĐURĐEVIĆEV OTAC PECNUO FSS! Neko je prepoznao da Uroš poseduje kvalitet za reprezentaciju!

Fudbal

ĐURĐEVIĆEV OTAC PECNUO FSS! Neko je prepoznao da Uroš poseduje kvalitet za reprezentaciju!

Podeli vest

Zoran Đurđević, otac novog reprezentativca Crne Gore, Uroša, objavio je na Instagram profilu detalj sa promocije u FSCG-u i poručio da je na njegovom sinu da opravda ukazano poverenje

Zoran Đurđević je poslao poruku i prozvao Fudbalski savez Srbije. Uroš je nakon promocije u Podgorici poručio da ga niko iz FSS nije pozvao pet godina.

- Neko je prepoznao da Uroš poseduje kvalitet za reprezentativni nivo i sada je na njemu obaveza, da ovo poverenja opravda na pravi način. Samo da mu Bog da dobro zdravlje, za ostalo ne brinem - napisao je Đurđević.

Foto: Starsportphoto©

Uroš Đurđević ljut na FSS

On je takođe citirao motivacione reči, podržavši svog sina u odluci da zaigra za Crnu Goru.

- Veliki uspeh često dolazi kada ste priterani uza zid. Pritisak zaista može da vam popravi učinak. Pravu snagu ćete najbolje pokazati kada je napeto. Pravo lice ćete najbolje ispoljiti kada se nađete u neugodnom položaju i kada vam se učini da ste na tankoj grani. Izazov će vas najpre upoznati s vašom najboljom i najsjajnijom stranom. Kada je sve lako ne postajete bolji. Niko nije zaista uspeo dok je boravio u bezbednoj zoni - zaključio je Đurđević.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija