• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2021

16:03

PARTIZAN DEKLASIRAO ZMAJEVE I PLASIRAO SE U POLUFINALE KUPA! Parni valjak samleo Voždovac! /VIDEO/

Fudbal

PARTIZAN DEKLASIRAO ZMAJEVE I PLASIRAO SE U POLUFINALE KUPA! Parni valjak samleo Voždovac! /VIDEO/

Podeli vest

U okviru četvrtfinala Kupa Srbije, Partizan je na svom terenu savladao ekipu Voždovca sa 4:0 i uz Radnik i Vojvodinu plasirao se u polufinale

Radnik iz Surdulice je obezbedio mesto u polufinalu Kupa Srbije, nakon što je posle penala eliminisao TSC, a mesto među četiri najbolja tima izborio je i Partizan nakon što je sa lakoćom dobio Voždovac! Bilo je 4:0 (2:0).

 Vojvodina je sa 2:1 dobila Spartak i tako se pridružila Radniku i crno - belima!

Dva beogradska tima u ovaj susret ušla su u različitom raspoloženju! Crno - beli su bili osokoljeni fenomenalnim nizom  od 15 uzastopnih pobeda na dva fronta, dok Zmajevi još uvek nisu pronašli svoju igru koja ih je krasila u prvom delu sezone!

Potpuno razočaravajuće rezultate ove godine imaju izabranici Jovana Damnjanovića. Na sedam mečeva imaju samo jednu pobedu, tri remija i tri poraza!

Nastavila se agonija voždovačkog tima! Imali su mnogo kadrovskih problema, ali pre svega zbog sjajno rapoloženog golmana nisu primili više od četiri gola! 

Foto: Starsportphoto

 

Ulogu favorita opravdali su izabranici Aleksandra Stanojevića!

U strelce su se upisala dva Crnogorca, Japanac i Izraelac! 

Prvi pogodak na meču delo je Aleksandra Šćekića! Tukao je po lopti Asano, ona nije našla put do gola, ali jeste do Šćekića, koji je spretno reagovao i postigao pogodak u 24 minutu! 1:0!

Na 2:0 čekalo se do 32. minuta kada je Vujačić posle kornera Jojića bio najviši u skoku!

Takuma Asano je povisio na 3:0 u 53. minutu! Voždovac je bio nemoćan! Lazar Marković igrao je  fenomenalno! Prošao je po levoj strani, poslao je centaršut po zemlji na peterac, gde se ubacio Japanac i lako poslao loptu u mrežu.

Foto: Starsportphoto

 

Natho je pet minuta kasnije sjajno ispratio situaciju i bio precizan na kraju Izraelac! Holender je šutirao iskosa, odbio je loptu Krunić, ali pravo na nogu Natha! 4:0!

Potpuno zaslužena pobeda Partizana!

 

 

 

 

PARTIZAN - VOŽDOVAC 4:0 (2:0)

 

Stadion: FK Partizan                       Sudija: Novica Anđelovski

Strelci: Šćekić u 24, Vujačić u 32, Asano u 53; Natho 58

Partizan: Stojković - Miljković, S. Marković, Vujačić, Obradović - Šćekić, Jojić - Asano, Natho, L. Marković - Holender. 

Trener: Aleksandar Stanojević.

Voždovac: Krunić – Dukić, Purtić, Bogdanović – Arsić, Ivezić, Ajdinović, Milojević, Stanisavljević, Cvetićanin – Stoisavljević.

Trener: Jovan Damnjanović

 

 

 

90. minut - KRAJ! Apsolutno zaslužena pobeda sjajnog Partizana!

82. minut -  Solo prodor Lazara Pavlovića, ušao je u šesnaesterac, ali ga je zaustavio Bogdanović.

78. minut- Imao je sreću Stojković! Kakav bi to gol bio igrača Voždovca Njemanje Vućića da je lopta ušla u gol! Ali prečka je bila saveznik golmanu Partizana!

73. minut - Ruku na srce Zmajevi imaju velike kadrovske probleme, imaju jedan od najmlađih timova u ligi, ali ovo izdanje protiv Partizana je zaista loše!

Foto: Starsportphoto

 

70. minut - Nikola Štulić zamenio je Lazara Markovića! Živković umesto Miljkovića!

68. minut - Dobar šut Stojčova, ali Stojković je bio budan! Prvi korner za Voždovac!

65. minut-  Promena i u Voždovcu-  Arsić je izašao, a Stojčev ušao u igru!

63. minut - Trostruka izmena u Partizanu: ulaze Lazar Pavlović, Filip Stevanović i Sejduba Suma, a izlaze Bibars Natho, Takuma Asano i Miloš Jojić.

62. minut - Pokušao je Lazar Marković, ali se još jednom istakao sjajni Krunić! Primio je četiri gola, ali je najzaslužniji što rezultat nije još ubedljiviji! 

58. minut - GOOOOOL! Natho je sjajno ispratio situaciju i bio precizan na kraju Izraelac! Holender je šutirao iskosa, odbio je loptu Krunić, ali pravo na nogu Natha! 4:0

55. minut - Žuti karton za Vujačića, žestoko je startovao, srušio  Stojisavljevića i opravdano dobio karton. Mogao je i gore da prođe!

53. minut- Izmena u Voždovcu, izašao je iz igre Cvetićanin, a u igri je Milosavljević.

53. minut - GOOOOOL! Takuma Asano je povisio na 3:0! Rapsodija Partizana u Humskoj! Voždovac je nemoćan! Lazar Marković igra fenomenalno! Prošao je po levoj strani, poslao je centaršut po zemlji na peterac, gde se ubacio Japanac i lako poslao loptu u mrežu.

 

47. minut - Dobio je Šćekić jak udarac u zglob kada je izblokirao Dukića pri pokušaju šuta, ali se ubrzo pridigao crnogorski reprezentativac.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! Hoće li Voždovac iamti snage da napravi nešto više, ostaje nam da vidimo...

 

Foto: Starsportphoto

Vujačić i Marković proslavljaju pogodak Crnogorca

 

45. minut - Kraj prvog dela! Igrači Voždovca sigurno jedva čekaju da odu u svlačionicu!

 

 

41. minut - Voždovac je poptuno ošamućen! Dobro su izgledali u uvodnim minutima, ali ni oni ne mogu da se sete kada su prešli centar!

36. minut - Apsolutno zasluženo vođstvo Partizana! Dominantni, brzi, konkretni su izabranici

Aleksandra Stanojevića !

32. minut - GOOOOOL! Posle kornera najviši u skoku bio je Vujačić! 2:0! Strelci su za sada crnogorski reprezentativci! Jojić je izvanredno izveo udarac iz ugla i upisao asistenciju!

27. minut - Šanse se sada ređaju kao na traci za domaćina...  Natho, Holender, Marković, Asano, ali i dalje je samo Šćekić pogodio metu.

24. minut -GOOOOOOL! Zasluženo vođstvo Partizana! Tukao je po lopti Asano, ona nije našla put do gola, ali jeste do Šćekića, koji je spretno reagovao i postigao pogodak! 1:0!

21. minut - Mnogo trčanja, žara, borbe... više prilika je imao Partizan, ali mreže miruju!

17. minut - Natho je šutirao, ali je to bio prelak posao za Krunića!

14. minut - Još jedna prilika za Partizan! Dubinsku loptu prihvatio je Asano, izbegao je Japanac ofsajd, ali je pucao pored stative.

8. minut-  Igra se otvoreno u Humskoj! Odgovorio je Voždovac! Pokušao je Dragan Stoisavljević, a njegov udarac sa 25 metara nije završio na željenom mestu

6. minut -  Genijalno proigravanje Asana ka Holenderu, odlična prilika, ali se još jednom istakao golman Voždovca!

3. minut - Velika šansa za Partizan! Sjajna odbrana golmana Voždovca! Nije uspeo Lazar Marković da se upiše u strelce! Pre njega je Natho bio u prilici, ali ni on nije bio uspešniji!

2. minut - U ovom meču ne važe pravila dva bonusa, pa je automatski malo drugačiji sastav oba tima!

1. minut - Počela je utakmica! Nadamo se da će biti atraktivan i kvalitetan meč!

Foto: Starsportphoto

Damnjanović i Stanojević

16:35 - Na početku takmičenja u Kupu, Partizan je savladao OFK Bačku na svom terenu 2:0, a u osmini finala dobili su crno - beli Metalac u Gornjem Milanovcu, 1:0.

Voždovac je oba puta prolaz obezbedio boljim izvođenjem penala! Prvo je eliminisao Grafičar na svom terenu, da bi u gostima bili bolji od Javora.

16:05  Dobrodošli na Informerov lajv blog utakmice četvrtfinala Kupa Srbije između Partizana i Voždovca

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dekduba

pre 3 godine

Ajde braco novinari evo vam podataka da je Vozdovac izasao bez Prekovića, Lasickasa, Gajića, Milovića, Hajdina, Milosavljevića, Nišića, Stojčeva, Vujnovića. Vi ispitajte zasto, mada ko god prati fudbal u Srbiji zna o cemu se radi.

hahaha

pre 3 godine

Izgubis 4-0 i das izjavu : ".. radili smo ono sto smo hteli da uradimo i moram da pohvalim moje igrace....." rece trener Vozdovca ... pa da imamo savez kako treba izacili bi vas u trecu ligu...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija