• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.03.2021

10:48

PORTUGALCI RAZMIŠLJAJU O BEOGRADU! Srbija će nas napasti

Fudbal

PORTUGALCI RAZMIŠLJAJU O BEOGRADU! Srbija će nas napasti

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Portugala Fernando Santoš veruje da će "orlovi" u subotu napasti njegovi izabranike, ali on ima plan kako da dođe do pobede

Portugal će u subotu od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" gostovati Srbiji u drugom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a posle pobede nad Aserbejdžanom od 1:0 je selektor šampiona Evrope Fernando Santoš već počeo da razmišlja o beogradskom duelu.

Uvek postoji neki zaključak koji možemo izvući, ali utakmica protiv Srbije će biti totalno drugačija od ove sa Azerbejdžanom. Srbija ima igrače velikog kvalitetna i to će svakako biti veliki izazov za nas. Ukoliko izgubimo sposobnost organizacije igre, moramo da nađemo drugi način da postignemo gol. Ne mogu da kažem da smo protiv Azerbejdžana pokazali dobru igru, ali sada smo mislima usmereni ka Srbiji - rekao je Santoš.

Foto: Starsportphoto

Fernando Santoš na "Marakani"

Uveren je iskusni stručnjak da će izabranici Dragana Stojkovića Piksija igrati ofanzivno.

Srbija je drugačiji protivnik, napadaće više, utakmica će biti ujednačenija, a to može biti pozitivno za nas - optimista je selektor Portugala.

Tokom utakmice sa Azerbejdžanom je Santoš napravio neke izmene i sačuvao standardne prvotimce.

Ne, nisu to bile mere zbog Srbije, ali svakako moramo imati u vidu da je dosta igrača odigralo već mnogo utakmica ove sezone. Protiv njih ćemo morati da napadamo i da se branimo dobro, a napad će biti dobar samo ukoliko budemo organizovani. Nalazimo polako koncept kako da izbalansiramo ofanzivu i defanzivu, mislim da ćemo uspeti - poručio je Santoš.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija