• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.04.2021

16:50 >> 16:56

MAKARIĆEV HET-TRIK I PETARDA RADNIKA U ŠAPCU! Napredak pobegao iz OPASNE zone! Radu ponovo "visi" opstanak!

Fudbal

MAKARIĆEV HET-TRIK I PETARDA RADNIKA U ŠAPCU! Napredak pobegao iz OPASNE zone! Radu ponovo "visi" opstanak!

Podeli vest

Fudbaleri Radnika iz Surdulice savladali su Mačvu u gostima sa 5:0 (4:0)

Surduličane je predvodio najbolji strelac Superlige Milan Makarić koji je u Šapcu postigao i het-trik. Radnik je poveo posle velike greške Miloša Gordića koji je u drugom minutu zatresao svoju mrežu. 

Foto: Starsportphoto

Nakon svega 15 minuta Makarić je postigao svoj  prvi gol. U 26. minutu se Stamenković upisao u strelce, a Makarić je u 40. je postigao svoj drugi pogodak. Nagrada za sjajnu partiju stigla je u 86. minutu kada je Makarić postigao svoj 23. superligaški gol ove sezone. 

Serija od četiri pobede Rada prekinuta je u Gornjem Milanovcu gde je Metalac slavio sa 3:0 (2:0). 

Pitanje pobednika bilo je rešeno posle samo pola časa igre. Cvetković je u šestom minutu načeo mrežu Damira Kahrimana, a Mbongu je u 32. duplirao prednost svog tima. Cvetković je u 67. minutu postigao i drugi gol, te postavio konačan rezultat susreta. 

Radnički Niš je napokon prekinuo seriju katastrofalnih rezultata i uspeo da upiše trijumf protiv Inđije. Slavile su Meraklije na Čairu sa 2:0 (1:0). Strelci u pobedi Nišlija bili su Trifunović i Đuričin u 14. odnosno 68. minutu. 

Foto: Starsportphoto

Fudbaleri Spartaka upisali su i četvrti vezani poraz pošto ih je u Subotici Javor savladao sa 2:0 (0:0) golovima Ilića i Lukovića. 

Tim u najboljoj formi uz Crvenu  zvezdu definitivno je Napredak koji je vezao petu pobedu u domaćem prvenstvu i tako pobegao iz zone za ispadanje. Čarapani su u drugom poluvremenu preokrenuli rezultat i savladali TSC sa 3:1 (0:1). 

TSC je poveo golom Milićevića u 31. minutu, ali je u nastavku usledio "blickrig" Napretka koji je za 20 minuta preokrenuo meć. Prvo je Bačanin savladao Filipovića, potom Melunović, a Bačanin je u 78. drugim golom potvrdio pobedu svog tima. 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

SUPERLIGA SRBIJE - 34. KOLO

Sreda

OFK Bačka – Zlatibor 0:1 (0:1)
Momčilović 6

Čukarički – Mladost 4:2 (1:0)
Jovanović 11, 50, Vidosavljević 62, 71 – Jovanović 53, Bojović 87p

Novi Pazar – Voždovac 0:2 (0:2)
Bogdanović 1, Purtić 5p

Četvrtak

Mačva - Radnik 0:5 (0:4)
Gordić 2ag, Makarić 17, 40, 86, Stamenković 26

Metalac - Rad 3:0 (2:0)
Cvetković 6, 67, Mboungu 32

Radnički - Inđija 2:0 (1:0)
Trifunović 14, Đuričin 68

Spartak - Javor 0:2 (0:0)
Ilić 59, Luković 76

TSC - Napredak 1:3 (1:0)
Milićević 31 - Bačanin 61, 78, Melunović 78

17.00 Proleter - Partizan 

19.05 Crvena zvezda - Vojvodina 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!
Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!

Kandidat za gradonačelnika Beograda pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović priznao je da je napravio koaliciju sa listom "Biram borbu" koju čini šest stranaka iz nekadašnje "Srbije protiv nasilja" - Zeleno-levi front, Ne davimo Beograd, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Ekološki ustanak - Ćuta, Pokret slobodnih građana i Novo lice Srbije - a čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid.

23.05.2024

08:41

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija