• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2021

18:43

PRAVDA JE ZADOVOLJENA! Pandev odveo MAKEDONCE na EURO, a sada postigao i prvi GOL! /FOTO/

Tanjug/AP

Fudbal

PRAVDA JE ZADOVOLJENA! Pandev odveo MAKEDONCE na EURO, a sada postigao i prvi GOL! /FOTO/

Podeli vest

Fudbaleri Makedonije napravili su istorijski uspeh plasmanom na Evropsko prvenstvo u fudbalu

Makedonci su bili bolji u dvomeču protiv Gruzije i tako prvi put stigli na veliko takmičenje, a čitavu generaciju predvodi ikona makedonskog fudbala Goran Pandev!

Foto: Tanjug/AP

Iako ni sam Pandev nije znao da li će igrati na EURU zbog "starosti", ponovo je pokazao da mu vreme i godine ništa ne mogu pošto je u 28. minutu postigao i prvi gol na Evropskom prvenstvu u istoriji Severne Makedonije!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Američke bombe zapalile ljude u Gazi! Stručnjaci tvrde: Oružje korišćeno u napadu na kamp u Rafi je proizveo Vašington!
Planeta

(VIDEO) Američke bombe zapalile ljude u Gazi! Stručnjaci tvrde: Oružje korišćeno u napadu na kamp u Rafi je proizveo Vašington!

Bombe korišćene u izraelskom vazdušnom udaru koji je u nedelju uzrokovao veliki požar u području sa šatorima za raseljene Palestince u Rafi, kad je stradalo najmanje 45 ljudi, napravljene su u Sjedinjenim Američkim Državama, piše “Njujork tajms”. List se poziva na vizuelne dokaze koje su pregledali njihovi i stručnjaci za oružje.

29.05.2024

13:55

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija