• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.07.2021

15:24

ODLUČENO KO SUDI ITALIJANIMA I ŠPANCIMA! Osakatio Srbiju, Barselonu, Dinamo iz Zagreba...

Fudbal

ODLUČENO KO SUDI ITALIJANIMA I ŠPANCIMA! Osakatio Srbiju, Barselonu, Dinamo iz Zagreba...

Podeli vest

Nemački arbitar Feliks Brih sudiće polufinalnu utakmicu Evropskog prvenstva između Španije i Italije.

Polufinalna utakmica Španaca i Engleza na EURU se igra u utorak od 21:00. Feliksu Brihu će asistirati sunarodnici Mark Broš i Stefan Lup.

Četvrti sudija biće ruski arbitar Sergej Karasev. Glavni u VAR sobi biće Nemac Marko Fric, kojem će pomagati Kristijan Dingert, Kristin Gitelman i Baštijan Dankert.

Foto: reuters‚

 

Cela planeta upamtila je Friha po tome što je odbio da sudi penal Srbiji nakon očiglednog faula nad Aleksandarom Mitrovićem kada su ga dva fudbalera Švajcarske držala obema rukama. Meč je završen rezultatom 2:1, a taj detalj je po mnogim ocenama presudio susret u drugom kolu Svetskog prvenstva. Taj poraz se ispostavio ključnim, a taj detalj je i dalje živa rana mnogim ljubiteljima fudbala u našoj zemlji.

Foto: Reuters

 

Takođe, kada je Brih bio glavni arbitar na meču između Barselone i Junajteda prvo je dosudio penal nakon faula Freda nad Ivanom Rakitićem, pa promenio odluku. Brazilac je otvorenim đonom startovao na igrača Barselone, pa ostaje upitno zbog čega je odlučio da to nije video!

Još jedna u nizu ekipa koja ga "ne podnosi" je hrvatski Dinamo! Dinamo je 2019. igrao protiv Šahtjora i vodio 3:1 u 93 minutu! A onda šok! U samo dva minuta, Dinamo je primio dva gola. Drugi, odnosno gol za izjednačenje 3:3 postignut je u petom minutu sudijske nadoknade, u poslednjem napadu za Šahtjor kada je sudija Brih dosudio penal za goste, nakon što je igrač Dinama Teofil-Katerin oborio golmana Pjatova, koji je bio u šesnaestercu Dinama.Na snimku je sudija video da Đira nije srušio Tajsona i da se Brazilac sam bacio. Međutim, usledila je loša vest. Igrač Dinama, Teofil-Katerin je tokom tog poslednjeg napada, dok je lopta bila na 30-ak metara, rukom udario i srušio golmana Pjatova koji se preselio u šesnaesterac kako bi pomogao svojoj ekipi. Feliks Brih je tako VAR pozvao zbog jedne, a dosudio penal zbog druge situacije.Spisak njegovij grešaka je prevelik... Videćemo hoće li sada nekoga "zaviti u crno"...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija