• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.07.2021

23:06

"NESTAŠNI" MOMAK FUDBALA POTRAŽIĆE SREĆU U TRUSKOJ! Baloteli je novi igrač Adane!

Fudbal

"NESTAŠNI" MOMAK FUDBALA POTRAŽIĆE SREĆU U TRUSKOJ! Baloteli je novi igrač Adane!

Podeli vest

Odjeknula je kao bomba vest da je Adana Demirspor koja se vratila u tursku elitu posle 26 godina u svoje redove dovela nekadašnjeg reprezentativca Italije Marija Balotelija

Vlasnik klbua Adana Demispora Murat Sandžak pre nekoliko dana je najavio, a ove srede je potvrđeno i zvanično – Mario Baloteli je novi igrač Adane.

Problematičnom italijanskom napadaču istekao je ugovor sa Moncom, pa je stigao kao slobodan igrač u turski klub, sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor! Baloteli je četvrto pojačanje Adane.

 

 

Kao slobodan igrač stigao je Junes Belanda, a bez obeštećenja su dovedeni i Brit Asombalonga  i Ferat Kaplan. Ipak, ni tu ne bi trebalo da bude kraj.

Očekuje se da u narednom periodu Adana pokrene pregovore sa Brumom, Janikom Bolasijem i Žozeom Fonteom. Brum je ugovorom vezan za PSV, a ostala  dvojica su bez ugovora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija