• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2021

22:11

BARSELONA SILOVITA NA STARTU NOVE ERE! Depaj je novi GAZDA u Kataloniji!

Tanjug/AP

Fudbal

BARSELONA SILOVITA NA STARTU NOVE ERE! Depaj je novi GAZDA u Kataloniji!

Podeli vest

Fudbaleri Barselone pobedom su otvorili novu sezonu u Primeri pošto su na Nou Kampu savladali Real Sosijedad sa 4:2 (2:0)

Zvanično je počela nova fudbalska era u istoriji ovog sporta! Barselona je sezonu otvorila bez Lionela Mesija na platnom spisku posle više od 20 godina, a ako se po jutru dan poznaje, neće Kataloncima mnogo faliti legenda kluba!

Foto: Tanjug/AP

Četa Ronalda Kumana lako je savladala uvek nezgodni Real Sosijedad i sa ubedljivom pobedom od 4:2 počela novu sezonu u Primeri. Iako je Martin Brejtvajt mnogo puta osporavan od kako je došao među Katalonce, danski reprezentativac je danas pokazao klasu i mogućnost da bude ozbiljan adut Barse u novoj takmičarskoj godini. 

Jasno je posle prvih 90 minuta da je novi "kapetan" Barseloni Memfis Depaj. Ipak, Holanđanin se danas nije upisao u strece, ali je sezonu otvorio asistencijom za Đerara Pikea već posle 19 minuta igre, a do poluvremena se i Brejtvajt upisao u strece posle dobrog dodavanja Frenkija de Jonga. 

Foto: Tanjug/AP

Danac je briljirao na Evropskom prvestvu, a dobru formu preneo je i u Barselonu pošto je bio strelac i u 59. minutu posle solo akcije. Uspeo je Sosijedad da se razmrda posle ubedljivih 3:0, preko Lobete i Ojarzabala su Baski smanjili rezultat, a onda je Serđi Roberto u 91. minutu postavio konačnih 4:2!

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

LaLiga, 1. kolo:

Petak:
Valensija – Hetafe 1:0 (1:0)
Soler 11p

Subota:
Majorka – Betis 1:1 (1:0)
Kadis – Levante 1:1 (0:1)

Alaves – Real 1:4 (0:0)
Hozelu 65p – Benzema 48, 62, Fernandes 56, Vinisijus 90+2

Osasuna – Espanjol 0:0

Selta – Atletiko M. 1:2 (0:1)
Aspas 59p – Korea 23, 64

Barselona – Sosijedad 4:2 (2:0)
Pike 19, Brejtvajt 45, 59, Roberto 91 - Lobete 82, Ojarzabal 85

22:15 Sevilja – Rajo

Ponedeljak:

20:00 Viljareal – Granada
22:00 Elče – Bilbao


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Edukacija o bezbednom plivanju i veslanju za najmlađe na tihoj Tisi! Dečija SUP avantura za Međunarodni dan dece
Društvo

Edukacija o bezbednom plivanju i veslanju za najmlađe na tihoj Tisi! Dečija SUP avantura za Međunarodni dan dece

Povodom Međunarodnog dana dece, u nedelju, 2. juna u 10 časova, tiha Tisa u Čurugu, postaće epicentar edukacije i zabave za najmlađe kroz uzbudljivu SUP avanturu. Ovaj jedinstveni događaj ima za cilj edukaciju najmlađih o pravilima ponašanja u i oko vode, kao vid prevencije od neželjenih povreda na otvorenim vodama, uz stručne savete o bezbednom plivanju i pravilnom veslanju na SUP dasci.

01.06.2024

16:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)
Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)

Poseta kneza Pavla Karađorđevića Berlinu 1. juna 1939. godine nekome sa strane mogla je izgledati kao potpuni diplomatski uspeh Hitlerove Nemačke. Nacisti su priredili veliku vojnu paradu, kancelar i jugoslovenski namesnik smeškali su se jedno drugom, a razmenjene su i uljudne reči hvala za oba naroda. Ipak, “iza kulisa” stvari su izgledale mnogo drugačije…

01.06.2024

09:00