• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2021

16:03

BURA SE NE STIŠAVA! Mbape SVE BLIŽI REALU!

Tanjug

Fudbal

BURA SE NE STIŠAVA! Mbape SVE BLIŽI REALU!

Podeli vest

Dolazak Lionela Mesija u Pari Sen Žermen pokrenuo je pravu lavinu i spekulacije o odlasku Kilijana Mbapea iz Pariza

Mbape se već neko vreme pominjao kao potencijalna "bomba" Real Madrida, a ovih dana postaje glavna vest u prelaznom roku! On je u više navrata pokazao da nema nameru da potpiše novi ugovor sa Parižanima, a odbio je još jednu ponudu, prenosi španska „Marka“.

Foto: Tanjug

 

Ušao je u poslednjih godinu dana ugovora  već je kontaktirao Nasera Al-Kelaifija, predsednika PSŽ, i pitao ga da počne da pregovara o transferu u Real, preneo je ovaj ugledni španski list!

Pitanje je dana, ali  očekuje se da u toku nedelje imaju i sastanak na kome će detaljno pričati o tome.Real Madrid je spreman da plati do 150 miliona evra za Mbapea, a PSŽ bi mogao da se odluči da ga proda kako je ovog leta već završio dolazak Lionela Mesija.

Foto: Tanjug

 

Spekulacije o njegovom nezadovoljstvu su izazvale bes kod navijača Pari Sen Žermena, koji su ga odmah izvižtali na prvom meču "svetaca" na Parku prinčeva proteklog vikenda. Mbape se nije oglašavao niti reagovao na to, već je postigao gol uz asistenciju u pobedi nad Strazburom (4:2).

Ipak, Al-Kelaifi je na promociji Mesija istakao da će Mbape ostati u PSŽ, da je sam izjavio da ne želi da ide, te da sada nema izgovor u vezi sa konkurentnim timom zbog dolaska Argentinca.

Nema sumnje da nas u narednih 14 dana, koliko još traje prelazni rok, čeka nastavak sage "Mbape u Realu!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Nije dobro! Hitna reakcije Rusije na presudu Trampu! Kremlj otkrio šta se krije iza svega: Počelo je...
OBRAČUN

Nije dobro! Hitna reakcije Rusije na presudu Trampu! Kremlj otkrio šta se krije iza svega: Počelo je...

Bivši američki predsednik Donald Tramp proglašen je krivim za falsifikovanje dokumenata kako bi prikrio isplatu po*no zvezdi Stormi Denijels uoči izbora 2016. godine. Iako mu preti zatvorska kazna, mnogi osuđeni za slična dela dobijaju blaže, novčane ili uslovne kazne. U Kremlju nisu oduševljeni ovakvim razvojem događaja, kao ni neki drugi pojedinci i grupe kojima je bivši šef Bele kuće drag.

01.06.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31