• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.08.2021

13:28

NEKADAŠNJI IGRAČ BARSE ŠOKIRAO JAVNOST! Nismo smeli DA PIPNEMO Mesija!

Reuters

Fudbal

NEKADAŠNJI IGRAČ BARSE ŠOKIRAO JAVNOST! Nismo smeli DA PIPNEMO Mesija!

Podeli vest

Francuski fudbaler Žan Kler Todibo, koji je pre dve godine nosio dres Barselone, izjavom o Lionelu Mesiju je iznandio mnoge

Lionel Mesi je bio suvo zlato Barselone, alfa i omega tima, igrač oko kojeg se sve vrti! To će bez sumnje biti i u PSŽ-u, ali sada je otkriven detalj koji do sada nikada nije!

Žan Kler Todibo, fudbaler koji se nije dugo zadržao u Barseloni, a  2019. godine je odigrao samo pet utakmica, progovorio je o slavnom Argentincu!

Foto: reuters

 

On je objasnio da na treninzima španskog giganta ne samo da niko nije smeo oštrije da ide na Argentinca, već su ga maksimalno "štedeli", praktično ga nisu ni pipali!

- U Barseloni nismo smeli da ga dotaknemo na treningu. Možda zvuči bizarno, ali je istinito. On je najveći fudbaler svih vremena i nismo želeli da ga povredimo- rekao je Todibo.

Foto: AP/Photo

 

Todibo je put iz Barselone vodio na pozajmice u Šalke, Benfiku i Nicu, a trenutno je član francuskog kluba, pa nema sumnje da će se uskoro sresti ponovo sa Mesijem...

Samo, ovoga puta neće morati da ga štedi i izbegava....


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija