• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.08.2021

11:04

Poražavajuće! Protivnici se više ne plaše Barselone

Reuters

Fudbal

Poražavajuće! Protivnici se više ne plaše Barselone

Podeli vest

Fudbaleri Barselone već u drugom meču u sezoni nisu uspeli da pobede

Katalonci su u subotu uveče jedva izvukli bod na gostovanju Atletik Bilbau.

Baskijci su bili mnogo bolji tokom celog meča, ali je Memfis Depaj pogotkom u 75. minutu doneo izjednačenje i teško osvojen bod.

Posle meča, trener Barse Ronald Kuman izjavio je da se protivnici više ne plaše toliko katalonskog giganta, pošto je klub napustio Lionel Mesi.

Foto: reuters

Ronald Kuman

Da, to je tačno. Ne volim što uvek pričam o tome, ali mi govorimo o najboljem igraču na svetu. Protivnici su se mnogo više plašili kada je Mesi bio tu. Kad Mesiju date loptu, on je uglavnom neće izgubiti. Mi znamo da više nije sa nama u ekipi i to ne možemo da promenimo - rekao je Kuman posle meča na "San Mamesu".

Interesantan je podatak da je ovaj meč Atletik Bilbaa i Barselone bio treći na "San Mamesu" ove kalendarske godine, a da je u prethodna dva gostujući tim slavio uz čak četiri gola Mesija.

Inače, Barsa je u prvom kolu savladala Real Sosijedad sa 4:2, pa posle dve utakmice ima četiri boda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija