• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2021

16:12

KOSTIĆ BESAN ZBOG LAŽI O ŠTRAJKU! Mnogi mi duguju IZVINJENJE, ali Ajntraht je IZNAD SVEGA!

Fudbal

KOSTIĆ BESAN ZBOG LAŽI O ŠTRAJKU! Mnogi mi duguju IZVINJENJE, ali Ajntraht je IZNAD SVEGA!

Podeli vest

Srpski reprezentativac Filip Kostić oglasio se nakon nemilih događaja između njega i Ajntrahta

Bio je Filip Kostić tokom leta na izlaznim vratima Ajntrahta, ali je njegov transfer u Lacio propao poslednjih dana prelaznog roka pod nerazjašnjenim okolnostima. Šuškalo se da su čelnici Ajntrahta "petljali" i prevarili Rimljane, te im dali pogrešnu mejl adresu na koju da pošalju ponudu. 

Foto: Tanjug

Kostić je želeo da ode iz Bundeslige i oproba se u Seriji A, kod novog trenera, u novom klubu, ali u Frankufrtu nisu bili spremni da mu izađu u suset. Srbinu to nije prijalo, a nemački mediji su javili da je Kostić stupio u štrajk i da odbija da nastupa i trenira za Ajntrahtom. 

Ipak, Kostić se danas prvi put oglasio povodom haos koji je nastao krajem avgusta, a u kratkoj poruci na Instagramu rekao je da je javnost pogrešno informisana, te da nije bilo reči o štrajku. 

- Volim AJntraht i zahvalan sam na svemu što ovde imam. Nisam bio psihički spreman da nastupim protiv Arminije, ali to nije bio štrajk! Želeo bih da se izvinim navijačima koji su pogrešno informisani, kao i da se zahvalim timu na podršci. Neki ljudi mi duguju izvinjenje, ali nemamo vremena da se borimo sa tim jer je pred nama teška sezona. Ostajem mentalno jak i nastaviću da se borim za klub jer sam potreban timu. Ajntraht Frankfurt iznad svega - napisao je Kostić na svom Instagramu. 

Nažaost, Kostića su na okupljanju reprezentacije zatekle vesti da će ga Ajntraht kazniti, klub je kasnije odustao od te ideje, ali to nije uticalo na njegove partije u nacionalnom timu. Tokom septembarskih kvalifikacija, Srbija je upisala pobedu i remi, a Kostić je zabeležio jednu asistenciju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić: Radimo na boljoj saobraćajnoj povezanosti sa Rumunijom
Politika

Vesić: Radimo na boljoj saobraćajnoj povezanosti sa Rumunijom

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i ambasadorka Rumunije u Srbiji Silvija Davidoju saglasili su se danas da bi dobri politički odnosi dve zemlje trebalo da utiču i na poboljšanje ekonomskih odnosa odnosno bolju saobraćajnu povezanost čemu bi, kako su naveli, doprinela realizacija projekata pre svega u oblasti putne i železničke infrastrukture.

03.06.2024

17:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija