• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.10.2021

13:36

Ostavio prvu ljubav pred venčanje, bežao od žena koje su mu rađale decu, a na kraju prevario lepoticu

Reuters

Fudbal

Ostavio prvu ljubav pred venčanje, bežao od žena koje su mu rađale decu, a na kraju prevario lepoticu

Podeli vest

Nije tajna da je šef stručnog štaba Juventusa Masimilijano Alegri trenutno jedan od najboljih svetskih trenera, dok s druge strane samo dobro upućeni znaju da je popularni Maks takođe i pravi srcolomac

Alegrijeva ljubavna priča počinje još u mladosti kada je sa 18 godina našao prvu pravu devojku Eriku.

Masimilijano i Erika su bili u vezi od 1985. godine, kada je Alegri postao punoletan, a ona je trebalo da bude krunisana brakom sedam godina kasnije. Međutim, tada fudbaler Peskare je dva dana pre venčanja odlučio da ostavi svoju prvu ljubav i okrene se traženju novim.

Tada je uplovio u vezu sa manekenkom Glorijom Patrici, koju je dve godine kasnije i oženio, a ona mu je potom i rodila ćerku Valentinu. Međutim, taj braj se raspao posle četiri godine.

Foto: Reuters

Masimilijano Alegri je pravi zavodnik

Italijanski Don Žuan je posle toga imao kratke avanture koje se ne mogu ni nazvati vezama, a nova prava devojka mu je postala Klaudija celu deceniju kasnije. Stvar sa njom je bila prilično ozbiljna, pa je ona zatrudnela i 2011. godine mu je rodila sina Đorđa. Ipak, ubrzo posle toga je Alegri odlučio da ostavi Klaudiju.

Posle toga je ponovo neko vreme bio sam, a u poslednje četiri godine je bio u vezi sa glumicom Ambrom Anđolini. Javnost je već počela da očekuje da se Alegri po treći put oženi, ali je nedavno opet došlo do raskida, samo ovog puta nije Maks bio taj koji je ostavio. Međutim, za raskid je opet "zaslužan" bio on, pošto je do njega došlo jer je Ambra otkrila prevaru.

 

Alegri trenutno ima 54 godine, ali je i dalje ljubimac lepšeg pola, pa nema sumnje da će i u narednom periodu njegov privatni život biti veoma buran.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija