• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.11.2021

15:54

NEK SE PLAŠE PORTUGALCI! Kostić najavio direktan plasman na Mundijal

Starsportphoto

Fudbal

NEK SE PLAŠE PORTUGALCI! Kostić najavio direktan plasman na Mundijal

Podeli vest

Reprezentacija Srbije u nedelju igra odlučujući meč za plasman na Svetsko prvenstvo, a očekivanja od susreta sa Portugalom je izneo Filip Kostić

- Portugal je velika ekipa sa velikim igračima. Znamo šta nas čeka, moramo da damo maksimum svih 90 minuta, pokazali smo u ranijim mečevima da možemo da se nosimo sa njima. Idemo da ih dobijemo i da idemo na Svetsko prvenstvo - rekao je srpski fudbaler Filip Kostić za sajt FSS uoči nedeljnog meča odluke za plasman na Mundijal u Kataru.

- Došao je taj trenutak koji smo dugo čekali, nije bilo lako doći do finala ovih kvalifikacija. Doći do te tačke da igrate utakmicu koja odlučuje ko će ići na Svetsko prvenstvo, ali mi smo odradili fenomenalan posao do sada, pa ostaje da sve zaokružimo u Lisabonu - rekao je fudbaler Ajntrahta.

Foto: Starsportphoto

Filip Kostić u dresu reprezentacije Srbije

On je dodao da u ekipi nema veće tenzije, uprkos tome što je utakmica od velikog značaja.

- Kao što je rekao selektor za svaku utakmicu se pripremamo isto, znamo kako želimo da igramo i to smo i pokazali do sada. Preostaje to finale sa Portugalom da dokažemo da smo bolja ekipa - poručio je Kostić.

Utakmica između Portugala i Srbije igra se u nedelju od 20.45 u Lisabonu.

Srbiju samo pobeda vodi direktno na Mundijal, dok Portugalcima odgovara i remi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

MA, KAKAV BARAŽ! Idemo na trijumf u Lisabonu
Fudbal

MA, KAKAV BARAŽ! Idemo na trijumf u Lisabonu

Menadžer Šefild junajteda Slaviša Jokanović smatra da navijači Srbije ne treba da razmišljaju o baražu za plasman na Svetsko prvenstvo, koji bi "orlovi" igrali u slučaju poraza od Portugala

13.11.2021

13:13

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31