• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.12.2021

13:51

JA SAM ALKOHOLIČAR! Viđali su me pijanog kao letvu...

USA Today

Fudbal

JA SAM ALKOHOLIČAR! Viđali su me pijanog kao letvu...

Podeli vest

Džordan Pojer, sejfti i kapiten Bafalo Bilsa, priznao je da je alkoholičar

Džordan je  objasnio da o problemima mora da  priča zbog  porodice i samog sebe:

- Nije mi lako da ovo uradim, ali moram što zbog ćerke, supruge, porodice i saigrača tako i zbog samog sebe. Ja sam Džordan Pojer, kapiten Bafalo Bilsa i ja sam alkoholičar - priznao je Džordan i dodao:

Foto: USA Today

Džordan Pojer

- Znate šta? Dobar je osećaj priznati ovo, veliki deo mog otrežnjenja vodi ka istini, moram da budem ja. I stvarno sam iznenađen koliko mi je lako da se otvorim ljudima jer sam sebi u glavi iskreirao ko zna kakve scenarije, čak sam imao predrasude i bio jako nervozan pred prvi sastanak anonimnih alkoholičara u martu.

Ispričao je Džordan kako je izgledalo kada je sve to trebalo da prizna saigračima.

Foto: USA Today

 

- Kada sam se letos video sa saigračima nisu znali da sam bio trezan već četiri meseca. Nikada to neću zaboraviti, sedeli smo i šalili se, pričali pa sam im samo rekao da su me ranije viđali pijanog "kao letvu" i da sam svestan da imam problem, ali da sam počeo da ga rešavam i da više ne pijem. Bio sam nervozan i nisam znao kako će da reaguju, mislio sam da će da mi se smeju i da zbijaju šale i bio sam spreman na to. Ali nije bilo tako, pokazali su mi podršku, ljubav i poštovanje, bez oklevanja. Oduševili su me, to su moja braća, oni su me i ohrabrili da izađem javno i podelim ovo sa vama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija